Οι λαθρομετανάστες είναι οι βασιβουζούκοι της Άγκυρας

Οι λαθρομετανάστες είναι οι βασιβουζούκοι της Άγκυρας

Η λέξη βασιβουζούκος είναι τουρκική (baş bozuk) και σημαίνει χαλασμένο κεφάλι, δηλαδή άμυαλος και στην ευρεία έννοια αναλώσιμος. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία χρησιμοποιούσε τους βασιβουζούκους οι οποίοι ήταν ένα στρατιωτικό σώμα ενόπλων ατάκτων, ένα συνονθύλευμα από ληστές, βιαστές, μαχαιροβγάλτες και άλλα καθάρματα ως προπομπούς για να εκφοβιστούν και να τρομοκρατηθούν περιοχές τις οποίες σκόπευε να κατακτήσει στρατιωτικά. Οι βασιβουζούκοι ήταν αμόρφωτοι, ανυπότακτοι, άγριοι και κυρίως φανατικοί μουσουλμάνοι οι οποίοι εφορμούσαν χωρίς λογική και σχέδιο εναντίον του εχθρού και κατέστρεφαν, έσφαζαν, βίαζαν, λεηλατούσαν ούτως ώστε να μπορέσει ο κανονικός στρατός να επιχειρήσει με καλύτερες προϋποθέσεις. Αν σας θυμίζει κάτι από το σήμερα η παραπάνω ιστορική αφήγηση και αν παραλληλίζετε το οθωμανικό παρελθόν με τις τρέχουσες καταστάσεις στην ελληνική επικράτεια που άπτονται του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος, τότε ορθώς και καλώς σκέπτεστε.

Και μια και αναφερθήκαμε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ας θυμηθούμε μια πρόσφατη παραίνεση των Νεοοθωμανών εξ στόματος προέδρου της τουρκικής δημοκρατίας: «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες», ενώ μια παλαιότερη νουθεσία της βυζαντινής διπλωματίας μας διδάσκει ότι: «Η υπονόμευση του εσωτερικού του εχθρού είναι ο φθηνότερος δρόμος για την νίκη». Ας γίνουμε όμως πιο αναλυτικοί.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται μαζικά γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και ίσως εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από αυτήν που βίωναν στην πατρίδα τους. Γιατί εισρέουν λοιπόν στην χώρα μας και γιατί δεν ακολουθούν άλλο δρόμο προς την Ευρώπη προς την οποία υποτίθεται ότι θέλουν να πορευτούν αφού γνωρίζουν ότι το ταξίδι μέσω Ελλάδας δεν τους οδηγεί στον υποτιθέμενο προορισμό τους; Μήπως υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση των αφίξεων και της παραμονής τους. Η απάντηση είναι απλή.

Η λαθρομετανάστευση είναι οργανωμένη από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και χρηματοδοτείται από σιωνιστικά και αραβικά κέντρα εξουσίας. Πρόκειται περί ενός αθόρυβου στρατού μουσουλμάνων που εισέρχεται μαζικά και σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Αρωγή και αλληλεγγύη προς τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας προσφέρουν και οι διάφορες ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ξένα και ελληνικά κέντρα, που ασχολούνται με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και προλειαίνουν το έδαφος για την υποδοχή τους και για την ανοχή των δραστηριοτήτων τους. Η πολεμική επιχείρηση της μαζικής λαθρομετανάστευσης που διεξάγει η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ενταθεί έτι περαιτέρω το επόμενο διάστημα, με δραματικές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας. Τι επιδιώκει όμως η Τουρκία και ποια τα κέρδη της από αυτή την επιχείρηση;

Πρώτον εποικίζει σταθερά με μουσουλμάνους την Ελλάδα αλλάζοντας την δημογραφία της. Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού και γίνεται πολυφυλετική. Χτίζεται μεθοδικά μουσουλμανική μειονότητα σε όλη την επικράτεια, η οποία θα ξεφεύγει από τα όρια της Θράκης, με ότι αυτό συνεπάγεται μακροπρόθεσμα. Δεύτερον υπονομεύει την εθνική συνοχή και την κοινωνική ζωή απειλώντας τα όποια κεκτημένα επίπεδα ευημερίας και κοινωνικής πρόνοιας του έθνους μας.

Σχηματίζονται παράλληλες κοινωνίες (γκέτο) με συνέπεια την διάρρηξη του κοινωνικού ιστού. Τρίτον απειλεί την δημόσια υγεία με την εισαγωγή νέων ή αγνώστων νοσημάτων και την επανεμφάνιση ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες. Τέταρτον δημιουργεί προϋποθέσεις αντάρτικου πόλεων με ισλαμικό μανδύα εξ αφορμής κάποιου ανύπαρκτου γεγονότος ( π.χ. σχίσιμο Κορανίου) ή κάποιας άλλης αφορμής. Πέμπτον, στρατολογεί τους λαθρομετανάστες ως πράκτορες της ΜΙΤ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας) για την διενέργεια κατασκοπείας σε βάρος της χώρας μας.

Είναι βέβαιο ότι υπό αυτές τις εξελίξεις της μαζικής λαθρομετανάστευσης η Τουρκία στο εγγύς μέλλον θα εμφανιστεί ως «προστάτιδα» των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια και κυρίως στην Ελλάδα, πατρονάροντας τους κατά το δοκούν. Οι λαθροκυβερνώντες του ελληνικού κράτους ουδέποτε αντιμετώπισαν το πρόβλημα των λαθροεισβολέων από την σκοπιά της Εθνικής Ασφαλείας. Το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει πολιτική Εθνικής Ασφαλείας. Η πολιτική Εθνικής Ασφαλείας περιλαμβάνει πέραν της πολιτικής Εθνικής Άμυνας, η οποία αποβλέπει στην αντιμετώπιση εξωτερικών απειλών, και την πολιτική Εθνικής Συνοχής. Η τελευταία σκοπεύει στην πρόληψη ενδεχόμενης διαβρώσεως της Εθνικής Ασφαλείας από μεταβολές κοινωνικής, οικονομικής και δημογραφικής φύσεως, επιπτώσεις οι οποίες εκδηλώνονται σε βάθος χρόνου. Το ελληνικό κράτος όμως αντί να ασχολείται με τα σοβαρά προτιμά να ασχολείται με την ανέγερση τεμένους και με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Οι βασιβουζούκοι δεν εφορμούσαν μόνοι τους εναντίον του εχθρού. Τους ακολουθούσαν τα γιουσουφάκια. Ρόλο που σήμερα έχει αναλάβει το λεγόμενο συνταγματικό τόξο της χώρας μας και η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Για όλους αυτούς δυο πολιτικά θέματα έχουν προτεραιότητα στην ατζέντα τους. Το ένα είναι η εγκαθίδρυση μιας ισλαμόφιλης-πολυπολιτισμικής κοινωνίας, κάτι βέβαια που είναι οξύμωρο αφού το Ισλάμ δεν αποδέχεται τον πολυπολιτισμό, και δεύτερον η καταδίκη και ο εξοστρακισμός με κάθε μέσο και τρόπο του ελληνικού κράτους-έθνους, το οποίο σύμφωνα με αυτούς φταίει για όλα τα δεινά της κοινωνίας. Ο αντιεθνικισμός και η ισλαμοφιλία της Αριστεράς επικαλύπτεται με τον πανευρωπαϊσμό και τον πολυεθνισμό της Δεξιάς και το μίγμα είναι θανατηφόρο για το έθνος μας. Είναι ένα εκρηκτικό μίγμα που αν δεν αντισταθούμε θα μας οδηγήσει στον άρπαγα της Άγκυρας.

Για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μαζική λαθρομετανάστευση και η εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην χώρα μας ισοδυναμεί με πολεμική επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας και ως τέτοια πρέπει να αξιολογηθεί. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απαιτεί την άμεση και μαζική απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Η παραμονή τους στην Ελλάδα είναι κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών ελευθεριών των Ελλήνων πολιτών.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-lathrometanastes-einai-oi-basibouzoukoi-ths-agkuras#ixzz4QmfMjTzs

Advertisements

Comments Off on Οι λαθρομετανάστες είναι οι βασιβουζούκοι της Άγκυρας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.