Γιάννης Λαγός: Η ανθελληνική σας κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την κινητικότητα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ανθελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το αποκλειστικό της ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστες.

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες στενάζουν υπό το βάρος των Μνημονίων και υφίστανται κατ΄ ουσίαν μια γενοκτονία, η κυβέρνηση κόπτεται μόνο για τους λαθρομετανάστες.

Το παρόν σχέδιο νόμου ψηφίζεται καθαρά για ρουσφετολογίκους λόγους, για να βολευτούν για ακόμη μια φορά τα στελέχη του Σύριζα.

Ο Συναγωνιστής Λαγός ανέδειξε δύο γεγονότα που “θάφτηκαν” σκοπίμως και επιμελώς από το σύνολο των ΜΜΕ, την νίκη κατοίκων και Χρυσής Αυγής που έβαλαν φραγμό στις εργασίες για το “hot spot” στον Πειραιά και τον θάνατο ενός Έλληνα υπαλλήλου που απειλήθηκε με μαχαίρι από λαθρομετανάστη.

ΜΚΟ, “αλληλέγγυοι” και λοιποί παρακρατικοί δεν θα σταματήσουν τον αδιάκοπο και νόμιμο Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-h-anthellhnikh-sas-kubernhsh-noiazetai-mono-gia-tous-lathrome#ixzz4QxnneKpW

Advertisements

Comments Off on Γιάννης Λαγός: Η ανθελληνική σας κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.