Γιάννης Λαγός: Η ανθελληνική σας κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την κινητικότητα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ανθελληνική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το αποκλειστικό της ενδιαφέρον για τους λαθρομετανάστες.

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες στενάζουν υπό το βάρος των Μνημονίων και υφίστανται κατ΄ ουσίαν μια γενοκτονία, η κυβέρνηση κόπτεται μόνο για τους λαθρομετανάστες.

Το παρόν σχέδιο νόμου ψηφίζεται καθαρά για ρουσφετολογίκους λόγους, για να βολευτούν για ακόμη μια φορά τα στελέχη του Σύριζα.

Ο Συναγωνιστής Λαγός ανέδειξε δύο γεγονότα που “θάφτηκαν” σκοπίμως και επιμελώς από το σύνολο των ΜΜΕ, την νίκη κατοίκων και Χρυσής Αυγής που έβαλαν φραγμό στις εργασίες για το “hot spot” στον Πειραιά και τον θάνατο ενός Έλληνα υπαλλήλου που απειλήθηκε με μαχαίρι από λαθρομετανάστη.

ΜΚΟ, “αλληλέγγυοι” και λοιποί παρακρατικοί δεν θα σταματήσουν τον αδιάκοπο και νόμιμο Αγώνα της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-h-anthellhnikh-sas-kubernhsh-noiazetai-mono-gia-tous-lathrome#ixzz4QxnneKpW

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s