Οι ΜΚΟ καρφώνουν το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας: Δεν υπήρχε ποτέ σχεδιασμός για εμβολιασμό των “προσφυγόπουλων” για Ηπατίτιδα Α’!

Οι ΜΚΟ καρφώνουν το ανθελληνικό υπουργείο Υγείας: Δεν υπήρχε ποτέ σχεδιασμός για εμβολιασμό των “προσφυγόπουλων” για Ηπατίτιδα Α’!

Τους προηγούμενους μήνες η κυβέρνηση είχε απαντήσει μέσω απειλών με τον «αντιρατσιστικό» νόμο στην ανησυχία των γονέων για την φιλοξενία λαθρομεταναστών στις σχολικές μονάδες που φοιτούν τα παιδιά τους.

Τελικώς η ανησυχία των γονέων επιβεβαιώθηκε με τα συνεχή κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών, αλλά η αδιαλλαξία της κυβερνήσεως δεν κάμφθηκε και οι απειλές με τον «αντιρατσιστικό» συνεχίστηκαν.

Τώρα έχουμε την αποκάλυψη από γενική διευθύντρια ΜΚΟ, πως και η ανησυχία των γονέων ήταν δικαιολογημένη, αλλά και ότι η ευθύνη για τα μετέπειτα κρούσματα ηπατίτιδας ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην κυβέρνηση.

Φυσικά, επί αυτών των καταγγελόμενων θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ώστε να επιβληθούν ποινές στον Υπουργό Υγείας, τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, τον Πρωθυπουργό και σε κάθε άλλο υπεύθυνο επειδή έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία παιδιών. Επίσης θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες των πάσης φύσεως «αλληλέγγυων» σε οργανώσεις, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, διευθύνσεις εκπαιδεύσεως κ.ο.κ. οι οποίοι «διαβεβαίωναν» τους υπόλοιπους γονείς ότι «δεν υφίσται κίνδυνος».

Για να παραθέσουμε και τις ακριβείς δηλώσεις, η γενική διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, Ευγενία Θάνου είπε, μιλώντας στον FOCUS 103,6:

«Τα παιδιά στη Φιλιππιάδα έχουν εμβολιαστεί, σύμφωνα με την ενημέρωση που παίρνουμε από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχουν εμβολιαστεί για ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα και με το εξαδύναμο, το οποίο περιλαμβάνει και την ηπατίτιδα Β. Στον σχεδιασμό του υπουργείου και του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν περιλαμβάνονταν ο εμβολιασμός για την ηπατίτιδα Α»

Υπάρχουν δικαστές;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugklonistikh-apokalupsh-apo-mko-den-htan-pote-ston-schediasmo-tou-upourgei#ixzz4QwA0pmXp

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s