Οι εμίρηδες στήνουν “hot spots” στην Ελλάδα! Θερμά συγχαρητήρια από τους συριζαίους

Μπορεί στα πάμπλουτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα των εμίρηδων να μην υπάρχει «προσφυγάκι» ούτε για δείγμα (γιατί άραγε;), αλλά οι εμίρηδες φροντίζουν να στήνουν “hot spots” (χωρητικότητας 1.700 «προσφύγων») στη χώρα μας.

Έτσι, εγκαινιάστηκε το νέο hot spot στο Κουτσόχερο της Λάρισας, παρουσία του κομμουνιστή Βίτσα, αναπληρωτή του Καμμένου αλλά και μιας πλειάδας… στρατηγών (!) – του Αρχηγού ΓΕΣ, του Αρχηγού ΓΕΑ, του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς (είπαμε, υπουργείο Αμύνης, Hotspots και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), αλλά και εκπροσώπου των… μεγάλων χορηγών -του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) καθώς του γενικού γραμματέα της Ερυθράς Ημισελήνου των ΗΑΕ.

Και τους ευχαριστούμε κιόλας για την… ευεργεσία τους. Ιδού τα συχαρίκια του κομμουνιστή Βίτσα προς τους «χορηγούς»:

«Προχωράμε με την ενεργητική βοήθεια του ελληνικού λαού και των φίλων μας.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και την Ερυθρά Ημισέληνο για την ενεργή συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία στην κατασκευή των δύο δομών φιλοξενίας, αυτή της Ριτσώνας που εγκαινιάστηκε χθες και εδώ στο Κουτσόχερο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους».

Έξυπνοι άνθρωποι είστε, βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-emirhdes-sthnoun-hot-spots-sthn-ellada-therma-sugcharhthria-apo-tous-sur#ixzz4R2jSuUBJ

Advertisements

Comments Off on Οι εμίρηδες στήνουν “hot spots” στην Ελλάδα! Θερμά συγχαρητήρια από τους συριζαίους

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.