Πολιτικαντισμός στο έπακρο: Σύριζα εναντίον Σύριζα στη Βουλή για τους λαθρομετανάστες – Στόχος τους πάλι η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Πολιτικαντισμός στο έπακρο: Σύριζα εναντίον Σύριζα στη Βουλή για τους λαθρομετανάστες - Στόχος τους πάλι η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Τον «τσακωμό» μέσα στη Βουλή μεταξύ ενός βουλευτή του Σύριζα και του υπουργού Μουζάλα παρουσιάζουν σήμερα τα ΜΜΕ, σχετικά με το ζήτημα των λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Συμφωνα με τα ρεπορτάζ ο βουλευτής του Σύριζα, Σεβαστάκης ρώτησε τον Μουζάλα για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά, για να εισπράξει την επίπληξη από τον υπουργό επειδή συντάσσεται σε λαϊκιστικές θέσεις.

Όπως ανέφερε ο Μουζάλας, «η τοπική διοίκηση και εσείς αρνείστε να γίνει κέντρο κλειστού τύπου. Η άρνηση είναι δική σας και μετά θα μου κάνετε ερωτήσεις για πιθανά επεισόδια» και στην συνέχεια έσπευσε να συμπληρώσει ότι «δεν θα απεγκλωβίσουμε άμεσα τα νησιά».

Προφανώς, ο βουλευτής του Σύριζα είναι ένας στυγνός πολιτικάντης, ο οποίος βλέποντας την πολιτική του Σύριζα να αποτυγχάνει οικτρά παριστάνει τον «αντιφρονούντα» εκ του ασφαλούς. Και λέμε «εκ του ασφαλούς» γιατί το ίδιο πολιτικάντηδες είναι και οι λοιποί συριζαίοι, προεξάρχοντος του Τσίπρα, αφού δεν διαγράφουν έναν βουλευτή που διαφωνεί με την πολιτική της κυβερνήσεώς τους.

Και η αλητεία και ο πολιτικαντισμός δεν σταματούν σε αυτό το, ήδη επαίσχυντο, σημείο, αλλά συνεχίζουν, αφού στο στόχαστρο των πολιτικάντηδων βρέθηκε για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, ο Μουζάλας είπε: «Τα πρόσφατα γεγονότα στη Χίο δεν μπορεί να μη συσχετιστούν με την εκεί παρουσία βουλευτών Χρυσής Αυγής. Η αστυνομία νομίζω ότι τα διερευνά. Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Υπάρχει ένας σαφής συσχετισμός αξιοποίησης φασιστικών και ακροδεξιών στοιχείων»

Αντί να δουν τις ευθύνες τους γι’ αυτό το χάος που επικρατεί στα νησιά, οι συριζαίοι προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες στη Χρυσή Αυγή, με πρόσχημα την απολύτως επιτυχημένη περιοδεία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο και στη Χίο, παρουσία Ευρωβουλευτών από το Βέλγιο.

Το «Αιδώς Αργείοι» προφανώς δεν αρκεί για την αλητεία τους, αλλά δεν ανησυχούμε αφού θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση από τους νησιώτες την ώρα των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikantismos-sto-epakro-suriza-enantion-suriza-sth-boulh-gia-tous-lathro#ixzz4R2aXr0mt

Comments Off on Πολιτικαντισμός στο έπακρο: Σύριζα εναντίον Σύριζα στη Βουλή για τους λαθρομετανάστες – Στόχος τους πάλι η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.