ΣΟΚ: 200.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονται με «μισθούς» κάτω των 100 ευρώ!

ΣΟΚ: 200.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονται με «μισθούς» κάτω των 100 ευρώ!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, είναι (δυστυχώς) αληθινό στην Ελλάδα των Μνημονίων.

Σήμερα στην Χώρα μας υπάρχουν 200.000 (!) άνθρωποι, οι οποίοι αμείβονται με «μισθό» κάτω από 100 (!!) ευρώ τον μήνα. Αυτό ομολόγησε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, λέγοντας στην συνέχεια πως «η κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι ζούγκλα» καθώς και ότι «στο 98% των επιχειρήσεων απασχολούνται κάτω από 20 εργαζόμενοι, ενώ η παραβατικότητα στον χώρο εργασίας είναι τραγικό φαινόμενο».

Όταν, λοιπόν, ένας αριθμός, που αντιστοιχεί στο 5% περίπου του πληθυσμού της Χώρας και σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στο ενεργό μέρος του Λαού μας, αμείβεται με ψίχουλα, είναι ολοφάνερο ότι η «κινεζοποίηση» των Ελλήνων έχει βαθύνει κατά πολύ, προμηνύοντας ακόμη χειρότερες καταστάσεις για το εγγύς μέλλον.

Τα τρία Μνημόνια, από το 2010 και μετά, όχι μόνο δεν βοήθησαν στο ελάχιστο την ανόρθωση της Κοινωνίας και της Οικονομίας, αλά οδηγούν κάθε μέρα ολοένα και πιο πολύ στην ολοκλήρωση της καταστροφής της Χώρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-200.000-sthn-ellada-ameibontai-me-misthous-katw-twn-100-eurw#ixzz4R2cdkD3Y

Comments Off on ΣΟΚ: 200.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονται με «μισθούς» κάτω των 100 ευρώ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.