Δραστηριότητες Τοπικών: Εθνικιστικά συνδικαλιστικά σωματεία, Αχαρνές

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου2016, διεξήχθη με πλήρη επιτυχία η ομιλία του Συναγωνιστή Μέλος της κεντρικής επιτροπής και περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, Περικλή Μουλιανάκη  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα των γραφείων των Συνδικαλιστικών Σωματείων της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής αντί πολιτικής ομιλίας προτίμησε να θίξει το ευαίσθητο θέμα του συνδικαλισμού στα πλαίσια του Εθνικισμού. Τόνισε πως σε ένα πραγματικά Εθνικό κράτος δεν θα υπήρχε η ανάγκη συνδικαλισμού, όμως σήμερα καλούμαστε να δώσουμε έναν ακόμη Εθνικό αγώνα για να προστατεύσουμε κάθε πτυχή της Εθνικής μας υπόστασης.

 

Υπογράμμισε πως τα Συνδικαλιστικά Σωματεία της Χρυσής Αυγής διαφέρουν από τα σωματεία του παλαιοκομματισμού που πίσω από το πρόσχημα της υπερασπίσεως των δικαιωμάτων του λαού, έστησαν κλαδικές όπου έπρεπε κάποιος να εγγραφεί για να έχει δικαίωμα στην εργασία, ενώ παράλληλα αποτελούσαν εφαλτήριο πολιτικής καριέρας για τους διάφορους επιτήδειους. Η Χρυσή Αυγή δεν ενδιαφέρεται για σωματεία-σφραγίδες, με μοναδικό στόχο την εικονική παρουσία τους για είσπραξη επιχορηγήσεων.

Τα Σωματεία της Χρυσής Αυγής είναι ζωντανοί οργανισμοί, στελεχωμένα από Έλληνες που έχουν ως μοναδικό μέλημα την ευημερία της Πατρίδας. Ο Συναγωνιστής επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή μέσα από τους Αγώνες της στο δρόμο βοηθούσε πάντα έμπρακτα τους Έλληνες, είτε με διανομές τροφίμων, δίνοντας πίσω στον ελληνικό λαό τα χρήματά του, είτε με οργάνωση αιμοδοσίας για τους Έλληνες, και γενικότερα στηρίζοντας τον Έλληνα πολίτη σε κάθε ανάγκη του, με πρόσφατο παράδειγμα την αποτροπή δημιουργίας “hot-spot” για λαθρομετανάστες, στην καρδιά του Πειραιά. Υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή έμεινε πιστή στις Αξίες της και δεν έκανε ούτε βήμα πίσω, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, και τις δολοφονίες Αδελφών μας. Κάθε άλλος θα τα είχε παρατήσει, όμως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής εμπνέεται από Πίστη, δεν είναι αγώνας για υλικά αγαθά, αλλά αγώνας Εθνικοαπελευθερωτικός!

Επεσήμανε πως βασικός στόχος των Συνδικαλιστικών οργάνων της Χρυσής Αυγής είναι οι παρεμβάσεις σε θεσμικό επίπεδο, και με κάθε νόμιμο μέσο, στο Κοινοβούλιο, στις Περιφέρειες, στους Δήμους. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να διαβάσουν, να μάθουν και να διαδώσουν το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο παρέχει λύσεις στα βασικά προβλήματα της χώρας μας και εναντιώνεται στο άρρωστο καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβάλλει τους δικούς της κανόνες, έχοντας οδηγήσει την Ελλάδα στην υπονόμευση της ίδιας της παραγωγής της, και την καταστροφή τόσο του πρωτογενούς όσο και του δευτερογενούς τομέα παραγωγής.

Κλείνοντας, επεσήμανε πως είναι λογικό να υπάρχει φόβος σε μια κοινωνία μνημονίων, όμως ο φόβος δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην αγωνιστούμε για την σωτηρία της Πατρίδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια Ελεύθερη και Δυνατή Πατρίδα, όχι ένα καταχρεωμένο και υποταγμένο προτεκτοράτο. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω! Η συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Τ.Ο. Αχαρνών: Μια γεμάτη εθνικιστικό παλμό ομιλία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της βιβλιοπαρουσίασης του βιβλίου του Ρουμάνου Εθνικιστή Κορνήλιους Ζέλεα Κοντρέανου, “Για του λεγεωναρίους μου“, από το Συναγωνιστή Δημήτριο Τσαρακλιμάνη. Αφού αρχικά αναφέρθηκαν κάποια αυτοβιογραφικά στοιχεία από την ενηλικίωση του Κορνήλιου Κοντρεάνου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον πολυσχιδή αγώνα του Ρουμάνου Εθνικιστική και των συντρόφων του στα Πανεπιστήμια και στην κοινωνία της στενάζουσας Ρουμανίας του 19ου αιώνα. Έχοντας να αντιμετωπίσει συστηματικά διώξεις, φυλακές, σφαίρες και ψέμματα από τους δολιοφθορείς των Εθνών, ο Κοντρεάνου κατήγαγε νίκες σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και σε αυτό της Δικαιοσύνης, έχοντας αθωωθεί πολλάκις από τα δικαστήρια της χώρας.

Ο “Capitanul”κατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το κίνημα των Λεγεωνάριων και τη Σιδηρά Φρουρά την πιο υπολογίσιμη δύναμη της Ρουμανίας και όταν το κίνημα αναδείχθηκε τρίτο κόμμα στις εκλογές του 37′ ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση της αναρρίχησής του στην εξουσία της χώρας. Η δολοφονία του τον Νοέμβρη του 38′, κατόπιν εντολής των Σιωνιστών, σήμανε την αρχή του τέλους του καθεστώτος, καθώς οι Λεγεωνάριοι εμπνεόμενοι από το τέλος και τη ρήση του Αρχηγού τους “Ο τελικός σκοπός δεν είναι η Ζωή αλλά η Σταύρωση για να έρθει η Ανάσταση του Έθνους” ξεκίνησαν έναν απαράμιλλης ομορφιάς και πίστης αγώνα που έφερε το Κίνημα στην εξουσία, δικαιώνοντας τον Capitanul.

Οι απίστευτες ομοιότητες του ρουμανικού εθνικού με το σημερινό της Χρυσής Αυγής, μας δίνουν την ψυχολογική τόνωση πως οι μέρες που έρχονται, όσο σκληρή και αν είναι η μάχη που δίνουμε, με γνώμονα τη θυσία και την πειθαρχία στον Αρχηγό θα φέρει την Τελική Νίκη. Το παράδειγμά του αποτελεί φωτεινό φάρο όλων των Εθνικιστών της Ευρώπης που διεξάγουν έναν άνισο αλλά τιτάνιο αγώνα κατά των αρχιτεκτόνων του ψεύδους και των εμπόρων των εθνών, για την αναβίωση της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn581#ixzz4RJ3EgjRe

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Εθνικιστικά συνδικαλιστικά σωματεία, Αχαρνές

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.