Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πολλοί από εσάς έχουν ακούσει για τα ασυνόδευτα παιδιά, που μέσω δουλεμπόρων, περνούν μέσα από το Ελληνικό έδαφος για να συναντήσουν τους συγγενείς τους στα Βαλκάνια. Λοιπόν. Ψέματα και η  Τουρκία που τα στέλνει αλλά και η Ελλάδα που τα δέχεται φυγαδεύουν τα παιδιά αυτά για όργανα και παιδική πορνεία. Δεν είναι τυχαίο επίσης, η επιχείρηση του Τούρκου “ηγέτη” να νομιμοποιήσει έμμεσα τον παιδικό βιασμό με την δικαιολογία Ισλαμικών εθίμων. Η σαβούρα όλου του πλανήτη σήμερα χρησιμοποιεί κυρίως τα ίσα δικαιώματα του ισλαμιστή για να νομιμοποιήσει και να αθωώσει, κάθε πτυχή ανώμαλου βίου. Οι υπόλοιποι είναι ρατσιστές και φασίστες.

Ευάγγελος Χ.

Το πολιτικό κατεστημένο, η Xρυσή Aυγή και μια δολοφονική επίθεση

Αυτή η κυβέρνηση είναι η καταλληλότερη για αγώνα (με την έννοια ότι δίνει την μεγαλύτερη επιτυχία), διότι δεν έχει κόσμο. Ο σύριζα είναι κόμμα του 4%. Οι υπόλοιποι που τους ψήφισαν δεν είναι υποστηριχτές τους. Δεν πρεσβεύουν τα ίδια, το έκαναν για να έρθει η “αλλαγή”, αντίσταση ήταν η ψήφος στον σύριζα. Δεν είναι όπως την ΝΔ ή το Πασόκ που οι υποστηριχτές τους, τους ψηφίζουν από πάππου προς πάππου, και επειδή πέρασε στο μεδούλι τους ως κληρονομική ανοησία, δυσκολεύεται αρκετά να φύγει. Ο σύριζα όταν πέσει θα εξαφανιστεί. Είναι κι ο λόγος που κρατούν ακόμα τις καρέκλες τους, ενώ δεν μπορούν να κυβερνήσουν. (Αυτός είναι ο λόγος που πέφτουν οι κυβερνήσεις: δεν μπορούν να κυβερνήσουν, δεν μπορούν να περάσουν στον λαό αυτά που υπογράφουν.) Το να αγωνιστείς σήμερα, ενάντια σε μία κυβέρνηση με υποστηρικτές λιγότερο του 4%, σε μία κυβέρνηση που έχει ήδη πέσει -απλά δεν αφήνουν την καρέκλα τους με τίποτα-, όσο να πεις είναι μία βατή δουλειά. Αγωνίσου σήμερα που η δουλειά είναι βατή γιατί το αύριο θα παραμένει (εις τους αιώνας) άγνωστο…

Γ.Π.

Αντίο φίλε και Συναγωνιστή Γρηγόρη

Από την απογοήτευση στην ελπίδα. Στην δημοσιότητα το πόρισμα της αντιπολιτεύσεως, για τα παράνομα – δανεικά και αγύριστα – θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Παρουσιάστηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής από τον ακτιβιστή Βουλευτή Κασιδιάρη. Σημειώνει επίσης με έμφαση, πως, από την εξέταση των μαρτύρων, προκύπτει αποδεικτικό ενοχοποιητικό υλικό, σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, για εγκληματικές τους πράξεις. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ειδικότερα μαρτυρία του ανώτατου τραπεζίτη, Πάσχα, σύμφωνα με την οποία, τα 301 εκατομμύρια ευρώ που οφείλουν τα “μεγάλα κόμματα” δεν πρόκειται να ξεπληρωθούν ποτέ. Άρα υπογραμμίζει ποινικές ευθύνες εξόφθαλμες, για αυτούς που έδωσαν τα δάνεια, για αυτούς που τα έλαβαν, και για εκείνους που δεν τα ξεπλήρωσαν. Ως προς τα θαλασσοδάνεια των καναλιών εστιάζει την προσοχή στην εξέταση Ψυχάρη, ο οποίος ομολογεί μεν ότι παίρνει δάνεια με εγγύηση… αέρα.

Αρνείται όμως να απαντήσει κατά την ακροαματική διαδικασία στις καίριες απανωτές διευκρινιστικές ερωτήσεις ουσίας του άνω Βουλευτή.  Στη συνέχεια, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη, που ζητά την ποινική δίωξη συγκεκριμένων τραπεζιτών και στελεχών κομμάτων σε βαθμό κακουργήματος για τις συντελεσθείσες ad hoc οικονομικές ατασθαλίες. Αυτή όμως η ποινική δίωξη ’υποχωρεί’’ τελικά, λόγω πολιτικής παρέμβασης. Βλέπουμε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή συνεπής λόγων και έργων δίνει ένα τιτάνιο αγώνα μέσα στο άντρο της διαφθοράς, το κοινοβούλιο, ώστε οι κλέφτες να πάνε φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στους Έλληνες. Στους Έλληνες πολίτες πλέον είναι στο χέρι τους να την βοηθήσουν σε αυτό το δίκαιο αγώνα.

Σ.Μ. 

Τo έχουμε ξαναδεί το έργο: Η νέα “Μπουμπουλίνα” Αχτσίογλου και η… «ηρωική» διαπραγμάτευση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-28-noembriou-2016#ixzz4RGAmndTw

Advertisements

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.