Τρέμουν οι τουρκόψυχοι την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού: Δακρύβρεχτο άρθρο σε εφημερίδα των «τούρκων της Δυτικής Θράκης»

Τρέμουν οι τουρκόψυχοι την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Εθνικισμού: Δακρύβρεχτο άρθρο σε εφημερίδα των «τούρκων της Δυτικής Θράκης»

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι τουρκόψυχοι πράκτορες της Θράκης μας με την εγχώρια δημοσιογραφία και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»; Μα φυσικά τον τρόμο απέναντι στην Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Έτσι η εφημερίδα «Millet» που αυτοαποκαλείται «εφημερίδα των τούρκων της Δυτικής Θράκης», δημοσίευσε άρθρο περί της ανόδου της Χρυσής Αυγής σε σχέση με την νίκη του Τράμπ και τον γενικότερο εθνικιστικό άνεμο που πνέει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το άρθρο της συγκεκριμένης εφημερίδας φιλοξενεί μάλιστα και τις απόψεις του τουρκόψυχου βουλευτή του «Ποταμιού» και πρώην ακραιφνή νεοδημοκράτη, Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα την ανησυχία του για την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Φιλοξενούνται εκεί, μάλιστα, και δηλώσεις του συμβούλου επικοινωνίας του Σύριζα, πολιτικού αναλυτή της δημοσκοπικής εταιρείας του Σύριζα, Bridging Europe, Δημήτρη Ραπίδη, o οποίος εκτιμά ότι «με βάση τις δημοσκοπήσεις μας οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής σε σχέση με πέρσι δείχνουν μια ελαφρά αλλά σταθερή άνοδο».

Πάντως το εν λόγω άρθρο με την ίδια ακριβώς ορολογία και την παράθεση των ίδιων ακριβώς “απόψεων” θα μπορούσαμε να το διαβάσουμε στην “Εφημερίδα των Συντακτών” ή ακόμα και στην “Αυγή”. Ας μην ανησυχούν οι ανθέλληνες κάθε διαλογής. Δεν είναι όνειρο… Όντως ερχόμαστε!

Υ.Γ.: Το άρθρο της τουρκόψυχης εφημερίδας μετέφρασε η έγκυρη ιστοσελίδα tourkikanea

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-oi-tourkopsuchoi-thn-anodo-ths-chrushs-aughs-kai-tou-ethnikismou-da#ixzz4RJ5TIy3t

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s