Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αμπελόκηποι

Το Σάββατο 26.11.2016 πολυπληθές κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Βορείων Προαστίων, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, πραγματοποίησε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής. Συγκεκριμένα οι συναγωνιστές, αφού διέσχισαν κεντρικούς δρόμους του Δήμου, μετέβησαν στην τοπική λαϊκή αγορά, η οποία λόγω της ημέρας διεξαγωγής της (Σάββατο) ήταν γεμάτη πλήθος κόσμου.

Οι συναγωνιστές διένειμαν το την εφημερίδα της Τοπικής “Εθνικό Παλμό”, τυγχάνοντες μίας πρωτόγνωρα θερμής αποδοχής από τους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες. Οι εκδηλώσεις του κόσμου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η δράση πραγματοποιήθηκε σε μία φαινομενικά “δύσκολη” περιοχή, αποδεικνύουν ότι πλέον  ο κόσμος μόνον από την Χρυσή Αυγή αναμένει λύση στα πολυποίκιλα προβλήματα του.

Επί πλέον έγινε σαφές ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την δράση των Εθνικιστών, οι οποίοι μάχονται για την σωτηρία της Πατρίδας μας, αψηφώντας κάθε κόπο και θυσία προκειμένου να ενημερώσουν τον κάθε πολίτη για το ρεαλιστικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.

Στα πλαίσια των δράσεων και ενημερώσεων της Τ.Ο. Αμπελοκήπων, που διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν ομιλία από τον Συναγωνιστή Ερωτόκριτο Καλογεράτο με θέμα “Η έννοια του Εθνικισμού”. Τους ομιλητές παρουσίασε ο Συναγωνιστής Βασίλειος Παπαθανασίου τονίζοντας την ανάγκη μελέτης και όχι απλής ανάγνωσης των κειμένων της εφημερίδος του Κινήματος. Με αφορμή τον φανταστικό διάλογο του Κωστή Παλαμά με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, που περιγράφεται στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδος, υπενθύμισε το νόημα των απαντήσεων του δευτέρου: “Μακριά, πολύ μακριά, πέρα, αλλού πέρα!” και “Τσεκούρι και φωτιά”.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Συναγωνιστής και βουλευτής επικρατείας Χρήστος Παππάς, ανέλυσε την πολιτική κατάσταση, τους διωγμούς των συναγωνιστών, τις εξελίξεις στην δίκη και την σταθερότητα των θέσεων του Κινήματος από τα πρώτα βήματα. Απάντησε πολλές ερωτήσεις συναγωνιστών και τόνισε σε σχετική ερώτηση ότι η προεκλογική εκστρατεία αρχίζει την επομένη των εκλογών.

Τέλος ο Συναγωνιστής και αρθρογράφος της εφημερίδος «Εμπρός» Ερωτόκριτος Καλογεράτος, πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία με θέμα τον Εθνικισμό και τον πολιτικό στρατιώτη. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε την Εθνικιστική Ψυχή και τον ρόλο του Αρχηγού. Προσδιόρισε τον πολιτικό στρατιώτη και τον παρομοίωσε με τον αρχαίο Έλληνα οπλίτη – πολίτη. Συγκίνησε το ακροατήριο παρουσιάζοντας την δράση του Παύλου Μελά, που αποτελεί το παράδειγμα του Εθνικιστή στρατιώτη, μέχρι το τέλος. Αναφέρθηκε στον Αριστοτέλη και στον Alain de Benoist, στον Andre Malraux στα δικαιώματα, στις υποχρεώσεις, στο υπόδειγμα και στην συλλογική επιτυχία. Τέλος κάλεσε το ακροατήριο στον Αγώνα τον Καλό, Υπέρ Βωμών και Εστιών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn582#ixzz4ROMcaahk

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αμπελόκηποι

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.