Τοποθετήσεις Συναγωνιστών Μπαρμπαρούση και Σαχινίδη για το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την επιχειρηματικότητα – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα που έφερε με διαδικασία – αστραπή η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προς ψήφιση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο – έκτρωμα, το οποίο υποτίθεται ότι απλοποιεί τις διαδικασίες για την σύσταση νέων επιχειρήσεων, αλλά δεν δίνει κίνητρα για την επιχειρηματικότητα.

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αντί να βρείτε κίνητρα και λύσεις έτσι ώστε να επιβιώσει η ελληνική επιχείρηση, εσείς κοιτάτε να δημιουργήσετε κι άλλες νέες προβληματικές επιχειρήσεις».

Κλείνοντας δήλωσε: «Ακολουθείτε τις προσταγές των δυναστών τοκογλύφων και έχετε την Ελλάδα μας συρόμενη πίσω από τις πολιτικές επιλογές που σας επιβάλλονται».

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής επί του νομοσχεδίου που αφορά την σύσταση επιχειρήσεων, όπου αναφέρθηκε στην σταδιακή συρρίκνωση και το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων ή την μεταφορά της έδρας τους στο εξωτερικό.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για ακόμη ένα νομοσχέδιο το οποίο τίθεται προς ψήφιση με την γνωστή πλέον διαδικασία του κατεπείγοντος και το οποίο αποτελεί μια ακόμη μνημονιακή υποχρέωση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που οδηγεί στην αδιαφάνεια τον τομέα των επιχειρήσεων, με την κατάργηση της φορολογικής ενημερότητας και την αθρόα συγχώνευση διαφόρων σχετικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethseis-sunagwnistwn-mparmparoush-kai-sachinidh-gia-2-binteo#ixzz4RQdegdg4

Advertisements

Comments Off on Τοποθετήσεις Συναγωνιστών Μπαρμπαρούση και Σαχινίδη για το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την επιχειρηματικότητα – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.