Υπουργός Καμμένου στην γραμμή Φίλη: Αποκάλεσε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο “φασισταριό

Υπουργός Καμμένου στην γραμμή Φίλη: Αποκάλεσε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο “φασισταριό”

Γράφει ο Αντίοχος

Ξεβρακώθηκε σήμερα το δήθεν «αναγκαίο καλό», των ψεκασμένων συνοδοιπόρων των αθέων και αντιχρίστων κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν… «προστατών της Ορθοδοξίας μας».

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε το ψεκασμένο κομμούνι -που πηγαίνει στο κατοχικό υπουργικό συμβούλιο φορώντας… τρία πουκάμισα, το’ να πάνω στ’ άλλο- Ζουράρις στο ραδιόφωνο του Αlpha και στον Σπύρο Χαριτάτο, επιτέθηκε εντελώς αναιτίως (φαινομενικά…) και με πρωτοφανή σφοδρότητα στον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο. Ιδού τι είπε το ξεδιάντροπο κομμούνι της ξεφτιλισμένης μερκελο-καμμεναρίας:

«Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται να τα έχω καλά. Με τον παλιό χωροφύλακα. Το φασισταριό. Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες».

Ποιος ο λόγος της επίθεσης του σταλινικού απολειφαδιού; Τους χαλάει τα νεοταξίτικα-ανθελληνικά τους σχέδια ο Αμβρόσιος! Γι’ αυτό λυσσάει!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upourgos-kammenou-sth-grammh-filh-apokalese-ton-mhtropolith-ambrosio-fasist#ixzz4RPzbaZd2

Advertisements

Comments Off on Υπουργός Καμμένου στην γραμμή Φίλη: Αποκάλεσε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο “φασισταριό

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.