Ηλίας Παναγιώταρος: Υπάλληλοι των δανειστών οι υπουργοί της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων.

Αρχικά, υπογράμμισε πως η Τζάκρη παραδέχθηκε στην αρμόδια επιτροπή πως το εν λόγω νομοσχέδιο παρά το γεγονός πως ήταν στην διαβούλευση για 8 μήνες, ήρθε προς ψήφιση την τελευταία στιγμή με υπαιτιότητα των δανειστών! Άρα οι διάφοροι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν κατ΄ ουσία διακοσμητικό ρόλο, καθώς είναι απλά υπάλληλοι των “θεσμών”.\

Συνεχίζοντας, τόνισε πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση που δεν λύνει το ακανθώδες πρόβλημα της γραφειοκρατίας και των σχέσεων εξάρτησης. Με το εν λόγω νομοσχέδιο καταστρατηγείται η θεμελιώδης αρχή της προφύλαξης, εισάγονται νεοφιλελεύθερες αρχές και δεν διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατέθεσε τροπολογία της Χρυσής Αυγής για την αποπληρωμή αποζημίωσης συνταξιοδότησης των πρώην εργαζομένων ΕΛΒΟ ΑΒΕ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-binteo1#ixzz4RV944vx8

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s