Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στο Epirus News για τις τρέχουσες εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό μέσο ενημερώσεως epirusnews.eu στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Βρούστο.

Ο Στρατηγός αναφέρθηκε στην επιβράδυνση του πολιτικού πειράματος της ΕΕ για την επίτευξη της ευρωπαϊκής ολοκληρώσεως και στην ραγδαία αύξηση του εθνικισμού στην Ευρώπη με την επικράτηση του Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, η οποία σηματοδοτεί μια εντελώς διαφορετική μορφή πολιτικής σκέψεως που έχει ο κόσμος σε όλα τα κράτη και προτάσσοντας πλέον το εθνικό συμφέρον και σε πολιτικό επίπεδο.

Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και σε ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο που κατάντησαν τη χώρα υπόδουλη σε πολλά ζητήματα παραχωρώντας την εθνικής της ανεξαρτησία χωρίς αντίσταση με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή η οποία αντιδρά στο «σύνδρομο δουλοπρέπειας» που διακατέχει τα υπόλοιπα κόμματα.

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, χαρακτήρισε λανθασμένη την πολιτική της κυβέρνησης να δεχθεί να απορροφήσει αυτόν τον τεράστιο και μη διαχειρίσιμο όγκο λαθρομεταναστών στη χώρα μας, οι οποίοι μάλιστα συμπεριφέρονται ως κατακτητές της πατρίδος μας.

Τέλος, σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που αναφέρεται στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, ο Στρατηγός δήλωσε, μεταξύ των άλλων, πως «ο Ερντογάν και οι προκάτοχοί του ανέκαθεν εξέφραζαν επιθετικές τάσεις κατά της Ελλάδος. Δυστυχώς, οι κυβερνόντες μας διακατέχονται από φοβία απέναντι στη Τουρκία και δεν επιδιώκουν και αυτοί την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία προέκυψε από στρατιωτική ήττα που υπέστη η χώρα μας. Επομένως, είναι μια δυσμενής για τη χώρα μας Συνθήκη και βεβαίως θέλουμε την αναθεώρησή της διότι εκχωρήθηκαν ελληνικά εδάφη στη Τουρκία όπως τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος και η Ανατολική Θράκη».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-strathgos-gewrgios-epithdeios-sto-epirus-news-gia-tis-trechouses-ejelijei#ixzz4RaN18vEF

Advertisements

Comments Off on Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος στο Epirus News για τις τρέχουσες εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.