Γιάννης Λαγός: Παραμένουμε πιστοί στο σύνθημα “Ελλάς – Κύπρος Ένωσις” ΒΙΝΤΕΟ

Τις δέουσες απαντήσεις έδωσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στον υπουργό του Σύριζα, Κοντονή ο οποίος με ανιστόρητες κορώνες θέλησε να δώσει μαθήματα πατριωτισμού στην Χρυσή Αυγή!

Ο Συναγωνιστής Λαγός επεσήμανε ότι ιδεολογικός προπάτορας των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής, ο οποίος ήταν ο ηγέτης της ΕΟΚΑ και του Αγώνα των Κυπρίων για την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει στην κοινοβουλευτικό ομάδα βουλευτή που δηλώνει ότι ανήκει στην “τουρκική μειονότητα” και φωτογραφίζεται με την σημαία της “ανεξάρτητης δυτικής Θράκης“.

Ακόμη, σημείωσε πως οι κυβερνώντες κρατούν επτασφράγιστο τον φάκελο της Κύπρου και τον κάλεσε επιτέλους να βγει στο φως της δημοσιότητας.

Τέλος, υπογράμμισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε ανά την επικράτεια τους νεκρούς Ήρωες που έπεσαν στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής απαντούσαν στον Κοντονή ότι ο “δικτάτορας” Ιωάννης Μεταξάς έδωσε όλες τις εργασιακές και και κοινωνικές παροχές όπως η κοινωνική ασφάλιση και το 8ωρο, τα μικρόφωνα ήταν κλειστά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-lagos-paramenoume-pistoi-sto-sunthhma-ellas-kupros-enwsis-binteo#ixzz4Rc7kWdCA

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s