Γιατί άραγε η Public Issue δεν έβγαλε πρόθεση ψήφου;

Γιατί άραγε η Public Issue δεν έβγαλε πρόθεση ψήφου;

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, χθες το απόγευμα βγήκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα που αποτυπώνονται στο Πολιτικό Βαρόμετρο Νοεμβρίου της Public Issue. Τα οποία ήταν απογοητευτικά για την τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, αλλά και για την… πολυμνημονιακή νουδούλα.

Η χαρακτηριστικότερη απάντηση για την αποστροφή της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου για τους δύο βασικούς πυλώνες του μνημονιακού ολέθρου, ήταν στο ερώτημα ποια κυβέρνηση προτιμούν. Το 32% δήλωσε ότι προτιμά κυβέρνηση νουδούλας, το 14% την σημερινή και το 52% «καμμιά από τις δύο»!

Ωστόσο, κάτι έλλειπε από την δημοσκόπηση. Το σπουδαιότερο, το «ζουμί» μιας δημοσκόπησης: η πρόθεση ψήφου! Κάτι που δεν το συνηθίζει η συγκεκριμένη εταίρα, ούτε κι οι άλλες… Γιατί άραγε; Αποκλείεται η εταίρα να έκανε όλη τη διαδικασία της δημοσκόπησης και να μην έθεσε στους συμμετέχοντες σ’ αυτήν το ερώτημα πρόθεσης ψήφου.

Τότε, γιατί την έφαγε την πρόθεση ψήφου η… μαρμάγκα; Μήπως γιατί ήταν υπερβολικά υψηλό το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεν άντεχαν οι υπεύθυνοι της εταίρας να το βγάλουν στη δημοσιότητα;

Κάθε άλλη λογική απάντηση, δεκτή!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση Public Issue: Μόνο η δημοτικότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου ανεβαίνει συνεχώς!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-arage-h-public-issue-den-ebgale-prothesh-pshfou#ixzz4Rc7FCAEi

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s