Έρχονται από παντού οι λαθρομετανάστες: Ενεργοποιεί από Μάρτιο την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ η Γερμανία!

Έρχονται από παντού οι λαθρομετανάστες: Ενεργοποιεί από Μάρτιο την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ η Γερμανία!

Δεν μας έφταναν οι όσοι λαθρομετανάστες έχουμε ήδη στην Ελλάδα, αλλά και αυτοί που περιμένουν στα τουρκικά παράλια για να μεταφερθούν στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» του Αλέξη, του Κυριάκου και του Πάνου, όπου οι Έλληνες πεινάνε για να τρώνε πλουσιοπάροχα οι απρόσκλητοι, αλλά έρχονται και άλλοι πολλοί εκ Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, που επικαλείται επιστολή του γερμανού υπουργού Εσωτερικών, από τις 15 Μαρτίου θα αρχίσει να εφαρμόζεται και πάλι η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ.

Κοινώς, όποιος λαθρομετανάστης καταφέρνει να αποδράσει από το Ελλαδιστάν και καταφέρει να φτάσει Γερμανία, τότε θα απελαύνεται πίσω στην Ελλάδα.

Και μην νομίζετε ότι μιλάμε για «γυναικόπαιδα» ή μορφωμένους, αφού για αυτούς θα εγκρίνεται η αίτηση ασύλου και θα μένουν στην Γερμανία. Στην Ελλάδα θα επιστρέφει η… «αφρόκρεμα», δηλαδή βιαστές, ληστές, εγκληματίες και φυσικά τζιχαντιστές.

Διαβάστε επίσης: Γκέτο λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών στέλνει τους “υπεράριθμους” πίσω στην Πατρίδα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchontai-apo-pantou-oi-lathrometanastes-energopoiei-apo-martio-to-doublino#ixzz4Va9AUHbj

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s