Νέες απειλές των τουρκόψυχων στην Θράκη που πιέζουν για νομιμοποίηση των ψευτομουφτήδων

Νέες απειλές των τουρκόψυχων στην Θράκη που πιέζουν για νομιμοποίηση των ψευτομουφτήδων

Έχοντας πάρει θάρρος και ανθελληνικό θράσος από την παντελή αδιαφορία των εγχώριων αρχών, σε σημείο που να μετατρέπεται σε στήριξή τους, οι πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη έχουν ξεσαλώσει τελείως. Η αλλαγή του τοποτηρητή της μουφτείας Διδυμοτείχου και οι φήμες για αλλαγή στην μουφτεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης, οι οποίες διαψεύστηκαν, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των τουρκόψυχων.

Σε ανακοίνωσή της η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης» αναφέρει ότι «στο θέμα των μουφτειών αγνοούνται η βούληση και η άποψη της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης». Σε ιδιαίτερα επιθετικό ύφος, η ψευτοεπιτροπή αναφέρει στην ανακοίνωση ότι «ο διορισμός τοποτηρητή στη διορισμένη μουφτεία Διδυμοτείχου χωρίς τη γνωμοδότηση της μειονότητας αντιμετωπίζεται με έκπληξη και με ανησυχία».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο περιστατικό στο τζαμί Τσινάρ της Ξάνθης, που την ίδια ημέρα (4 Οκτωβρίου) προσελήφθη και απομακρύνθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Αχμέτ Ιμάμ μετά τις «πολεμικές ιαχές» των ανθελληνικών μηχανισμών. «Υπάρχει επιδιωκόμενη σύγκρουση. Είναι ξεκάθαρο πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης δεν πρόκειται να αποδεχτεί τετελεσμένα» αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

Όταν οι τουρκόψυχοι που υποκινούνται από την «σφηκοφωλιά» του προξενείου της Κομοτηνής διοργανώνουν μέσα στην ίδια την Πρωτεύουσα της Ελλάδας ανθελληνική εκδήλωση, μαζί μ’ άλλους εθνομηδενιστές και η εκδήλωση αυτή νομιμοποιείται πολιτικά από την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης(!), τότε αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η προκλητικότητά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-apeiles-twn-tourkopsuchwn-sthn-thrakh#ixzz4VZaVmKet

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s