Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν… loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν... loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

Είχαμε γράψει για την πρωτοφανή προσβολή Καμμένου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να στείλει ολόκληρο αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού για να μετατραπεί σε Hot Spot!

Η εν λόγω κίνηση Καμμένου πέρα από προσβλητική ήταν και επικίνδυνη γιατί, αλήθεια, τι θα γινόταν αν σημειωνόταν εξέγερση εντός ενός πολεμικού πλοίου;

Τελικώς, η ξεφτίλα πήγε σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα, αφού «επιτροπή» λαθρομεταναστών, σε ρόλο Α/ΓΕΝ, ανέβηκε στο αρματαγωγό και το… επιθεώρησε.

Και επιπλέον αυτού, δήλωσαν ότι… δεν τους ικανοποιούν οι συνθήκες και έτσι απποχώρησαν, δίνοντας παράλληλα εντολή να μην ανέβει κανείς άλλος.

Φαίνεται ότι οι συνθήκες δεν ήταν αρκετά… λούξ, σε σύγκριση με τα Hot Spot που υποτίθεται ότι ξεπαγιάζουν και έτσι αρνήθηκαν να επιβιβαστούν. Ευτυχώς, βεβαίως, αφού όπως προείπαμε η ανεύθυνη κίνηση Καμμένου θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apoluth-jeftila-epithewrhsh-lathrometanastwn-sto-armatagwgo-lesbos-den-ht#ixzz4VdXvHIr7

Advertisements

Comments Off on Η απόλυτη ξεφτίλα: Επιθεώρηση λαθρομεταναστών στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ! Δεν ήταν… loux, σηκώθηκαν κι έφυγαν!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.