Μέχρι και στον πολιτικαντισμό… εκπτώσεις: Από το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ στα νταούλια του Κυριάκου

Μέχρι και στον πολιτικαντισμό... εκπτώσεις: Από το «λεφτά υπάρχουν» του Τζέφρυ στα νταούλια του Κυριάκου

Η νέα μόδα του πολιτικαντισμού στην μετά Τσίπρα εποχή είναι οι «μονομερείς ενέργειες», τα «νταούλια» και οι «ζουρνάδες» που εν τέλει καταλήγουν σε υποκλίσεις στους διεθνείς τοκογλύφους.

Πρόκειται για μία μετεξέλιξη του περιβόητου «λεφτά υπάρχουν» του γνωστού Τζέφρυ Παπανδρέου και από αυτό δεν γλίτωσε ούτε η «συμφωνία αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει ότι «δεν τραβάει» και έτσι σπεύδει να το «παίξει μάγκας», γνωρίζοντας βεβαίως ότι εν τέλει θα πράξει ότι τον διατάξει η γερμανική ολιγαρχία.

Σε tweet του, λοιπόν, ο Μητσοτάκης είπε«δεν γίνεται 80% του εισοδήματος ενός ελεύθερου επαγγελματία να καταλήγει στο κράτος. Θα μειώσουμε φόρους ακόμη και χωρίς έγκριση δανειστών»

Ομολογούμε ότι… ανατριχιάσαμε από τις εξαγγελίες του Κυριάκου. Ως γνωστόν, οι νεοδημοκράτες χωρίς «έγκριση των δανειστών» δεν πάνε ούτε στην τουαλέτα και τώρα υπόσχονται μέχρι και μονομερείς ενέργειες για την μείωση φόρων.

Γνωρίζουμε όλοι, βεβαίως, πού θα καταλήξει όλο αυτό αν εν τέλει ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός και τι θα λένε μετά οι νεοδημοκράτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-kai-ston-politikantismo…-ekptwseis-apo-to-lefta-uparchoun-tou-tzef#ixzz4VaUvWtdv

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s