Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Τσαβούσογλου: Το ΕΛΑΜ εμποδίζει την “λύση”

Το παραδέχτηκε μέχρι και ο Τσαβούσογλου: Το ΕΛΑΜ εμποδίζει την “λύση”

Στην χθεσινή διάσκεψη στην Γενεύη, παρόλο που το Κίνημά δεν παρουσιάστηκε, ο υπουργός Εξωτερικών της τουρκίας, Τσαβούσογλου, δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο που φαίνεται ότι στην Κύπρο το μοναδικό τους πρόβλημα για να προωθήσουν τα σχέδια τους είμαστε εμείς, αφού όλοι υπόλοιποι έχουν ενδώσει στις εντολές τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσαβούσογλου έκανε αναφορές στον εθνικισμό και τον ρατσισμό ο οποίος αυξάνεται, όπως είπε, στο νότιο μέρος της Κύπρου. Υπονοώντας φυσικά το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και την είσοδο του στην Βουλή, αλλά και την ραγδαία του άνοδο.

Μάλιστα συνεχίζει ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν επιθέσεις εναντίον Τούρκων και δεν υπήρξε καμία τιμωρία. Γι’ αυτό οι τ/κ θέλουν την Τουρκία ως εγγυήτρια, είπε. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται περισσότερη τεχνική επεξεργασία να γίνει.

Μιλούν αυτοί που μετρούν εκατόμβες νεκρών με την δράση τους και τις επεκτατικές τους βλέψεις. Αυτοί που κατέχουν 42 χρόνια παράνομα και δια της χρήσης όπλων ξένα εδάφη, προσπαθώντας να ρίξουν αλλού τα βλέμματα και να αποπροσανατολίσουν από το πραγματικό πρόβλημα.

Το ότι όμως ακόμα και στην Γενεύη, μας βλέπουν οι κατακτητές στον ύπνο τους, αυτό αποτελεί Τιμή για εμάς, αφού αποτελούμε το μοναδικό πρόβλημα σε μια βάρβαρη χώρα που ακόμα και σήμερα εποφθαλμιά τα εδάφη μας.

Μετουσιώνεται σε πράξη το σύνθημα μας: Εθνική Αντίσταση είμαστε εμείς!

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-paradechthke-mechri-kai-o-tsabousoglou-to-elam-empodizei-thn-lush#ixzz4VfIWRkJs

Leave a comment

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s