1173 χριστιανούς δολοφόνησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα σ΄έναν χρόνο!

1173 χριστιανούς δολοφόνησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα σ΄έναν χρόνο!

Την ώρα που οι εγχώριοι (και όχι μόνον) τσαρλατάνοι του «αντιρατσισμού» σκούζουν για «την έξαρση του φαινομένου της ισλαμοφοβίας», η πραγματικότητα τους δίνει ένα ηχηρό χαστούκι. Ο φανατισμός των ισλαμιστών κερδίζει συνεχώς έδαφος στη νότια και τη νοτιοανατολική Ασία – με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ινδία, όπου με την άνοδο στην εξουσία του κόμματος Bharatiya Janata απελευθερώθηκε ένα κύμα θρησκευτικών διώξεων εναντίον χριστιανών -, όπως και στην Υποσαχάρια Αφρική (όπου διαπιστώνεται ενισχυμένη ροή χρηματοδότησης σε ισλαμιστές πολιτικούς, σχολεία και άλλες δομές).

Σε περιοχές όπου είναι κυρίαρχο το φανατικό Ισλάμ οι διώξεις των χριστιανών θεωρούνται δεδομένες, παρότι σε χώρες όπως το Ιράκ και η Συρία ο αριθμός των διωκόμενων παρουσιάζει φέτος μείωση, καθώς πλέον έχουν απομείνει ελάχιστοι χριστιανοί έπειτα από χρόνια σφαγών και καταδίωξης.

Σύμφωνα με την οργάνωση Open Doors (Ανοιχτές πόρτες), 1.173 χριστιανοί δολοφονήθηκαν, για λόγους που συνδέονται με το θρήσκευμά τους, από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Οκτώβριο του 2016, ενώ 215.000.000 παραμένουν θύματα σφοδρών, πολύ ισχυρών ή ακραίων διώξεων. Η εδρεύουσα στο Έρμελο της Ολλανδίας μη κυβερνητική οργάνωση, που έχει ως αποστολή της την υποστήριξη των διωκόμενων χριστιανών σε πάνω από 60 χώρες, έδωσε στην δημοσιότητα την ετήσια έκθεσή της για τις 50 χώρες στις οποίες οι χριστιανοί υφίστανται τον μεγαλύτερο διωγμό.

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης παραμένει για 16η συνεχόμενη χρονιά η κομμουνιστική Βόρεια Κορέα και ακολουθούν οι Σομαλία – ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην κορυφαία δεκάδα, εξαιτίας της μαζικής εξόντωσης των μουσουλμάνων που ασπάστηκαν τον χριστιανισμό το εν λόγω διάστημα-, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σουδάν, Συρία, Ιράκ, Ιράν, Ερυθραία και Υεμένη. Η έκθεση εστιάζει επίσης σε περιστατικά φονικών επιθέσεων εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη, όπως του καθολικού ιερέα Ζακ Χαμέλ που δολοφονήθηκε από δύο τζιχαντιστές μέσα σε μια εκκλησία στη δυτική Γαλλία, διότι είχε ασπαστεί τον χριστιανισμό.

Επανερχόμενοι στο εσωτερικό της Χώρας και στις εκτός τόπου και χρόνου φαντασιώσεις στις οποίες ζουν οι διάφοροι «αντιρατσιστές», μεταφέρουμε αυτούσιο απόσπασμα από την φυλλάδα «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία αναφερόμενη σε εκδήλωση που έγινε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για «τις βαθύτερες ρίζες του φαινομένου της ξενοφοβίας» έγραψε και τα εξής: «Για τον φονταμενταλισμό, ως υπόβαθρο της ξενοφοβικής προκατάληψης, μίλησε ο Χρυσόστομος Σταμούλης, καθηγητής ΑΠΘ, επισημαίνοντας ότι «όχι μόνο δεν είναι μια άλλη άποψη, η οποία θέλει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τις άλλες απόψεις, αλλά είναι η διαδικασία βίας η οποία διεκδικεί την εξόντωση του υποκειμένου της διαφορετικότητας μέχρι σημείου φυσικής εξόντωσης».

Την ώρα, δηλαδή, που οι τζιχαντιστές σ΄όλο τον κόσμο σφάζουν τους «άπιστους», κάποιοι βρίσκονται «στην κοσμάρα τους», μιλώντας «για τον φονταμενταλισμό, ως υπόβαθρο της ξενοφοβικής προκατάληψης»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/1173-christianous-dolofonhsan-oi-islamistes-mesa-senan-chrono#ixzz4VdXdMztS

Advertisements

Comments Off on 1173 χριστιανούς δολοφόνησαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα σ΄έναν χρόνο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.