Αχάριστοι και επικίνδυνοι: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια το φαγητό στο “hot spot” του Ελαιώνα!

Αχάριστοι και επικίνδυνοι: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια το φαγητό στο “hot spot” του Ελαιώνα!

Δυστυχώς η είδηση δεν είναι ούτε καινούρια, ούτε πρωτόγνωρη, αλλά κάθε φορά που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας προκαλεί θλίψη και οργή.

Καθημερινό είναι πια το φαινόμενο όπου οι αχάριστοι και επικίνδυνοι λαθρομετανάστες πετούν τις μερίδες φαγητού που τους προσφέρονται στα σκουπίδια.

Μάλιστα είναι τέτοιο το μένος και η αφιλοτιμία τους που δεν κάνουν καν τον κόπο να πετάξουν τις πλαστικές συσκευασίες με το φαγητό – ΓΕΜΑΤΕΣ – μέσα στους κάδους.

Ιδού και η σχετική μαρτυρία του ιερέα Ν. Μακρή από την Χίο, όπου περιγράφει την βάρβαρη συμπεριφορά των λαθρομεταναστών:

Μην ξεχνάμε ότι αυτές οι μερίδες φαγητού πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, οι “αλληλέγγυες” ΜΚΟ πλουτίζουν και απαγορεύεται στους πεινασμένους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στα εν λόγω συσσίτια που τελικά καταλήγουν στα σκουπίδια.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν πρόσφατα από το “hot spot” του Ελαιώνα.

Διαβάστε επίσης: “Κέντρο φιλοξενίας” Σκαραμαγκά: Στα σκουπίδια πετούν οι λαθρομετανάστες το φαγητό που πληρώνεται με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού!

Φτύνουν τους Έλληνες κατάμουτρα: Και στη Λάρισα οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

ΣΧΙΣΤΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/petane-sta-skoupidia-to-faghto-oi-lathrometanastes-sto-hot-spot-tou-elaiwna#ixzz4eu2fWPtE

Comments Off on Αχάριστοι και επικίνδυνοι: Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια το φαγητό στο “hot spot” του Ελαιώνα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.