Α. Ματθαιόπουλος: Η λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Ροτόντα ενοχλεί τον φιλότουρκο Μπουτάρη – BINTEO

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Μπουτάρης εξαιτίας των εορταστικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Ροτόντα, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.

Σχολιάζοντας την προκλητική πρόταση του περί μετατροπής του εν λόγω Ιερού Ναού σε μουσειακό χώρο, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τόνισε ότι η επίκληση σε συμφωνίες ανάμεσα σε κράτος και εκκλησία περί «ουδετερότητας» στη χρήση του Ιερού Ναού γίνεται καθαρά για τυπικούς λόγους και πως αυτή έχει να κάνει με τις προτεραιότητες της διοίκησης, στην κορυφή των οποίων κατατάσσεται η ευνοϊκή μεταχείριση των μουσουλμάνων της πόλης δια της αποβολής από τη δημόσια ζωή κάθε συμβόλου που τους φαίνεται απωθητικό.

Εν συνεχεία σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και καταφέρθηκε εναντίον των επικεφαλής των παρατάξεων της Αριστεράς, που με ανιστόρητες και προκλητικές δηλώσεις άφησαν υπονοούμενα ότι οι Έλληνες εθνικιστές αποτελούν κίνδυνο για τη χώρα, εξαιτίας της συγγένειας τους με παρελθόντα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος απλώς υπενθύμισε στους οπαδούς του Μαδούρο και του Στάλιν ότι σημερινοί παράγοντες των κομμάτων τους ήταν επί Επταετίας σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη, ενώ άλλοι μεγαλοπαράγοντες της δημόσιας ζωής που εμφανίζονται σήμερα ως αντιστασιακοί, πριν λίγες δεκαετίας έτρωγαν με χρυσά κουτάλια ως αξιόπιστοι συνεργάτες του τότε καθεστώτος.

Σημείωση: Ενώ ο δήμαρχος δηλώνει ενοχλημένος από τη λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Ροτόντα, με δηλώσεις του σε τοπικά μέσα που ακολούθησαν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέστησε σαφές ότι ουδόλως θα τον ενοχλούσε το ενδεχόμενο ανέγερσης τζαμιού στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι, επιβεβαιώνει την Ελληνική Αυγή που τον θεωρεί επικίνδυνα φιλότουρκο και άνθρωπο που ιεραρχεί τα πάντα με βάση το κέρδος. Η προσπάθεια αποχριστιανοποίησης της Θεσσαλονίκης και της ανάδειξης μιας «άλλης» ταυτότητας της πόλης θα πέσει στο κενό, όπως έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες του περί σύναψης «επενδυτικών» συμβολαίων με χρηματοπιστωτικούς κολοσσούς, τα οποία καταψήφισαν μέχρι και οι ίδιοι οι συνεργάτες του.

xamak.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-h-leitourgia-tou-ierou-naou-sth-rotonta-enochlei-ton-filo#ixzz4fSoeXt6K

Comments Off on Α. Ματθαιόπουλος: Η λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Ροτόντα ενοχλεί τον φιλότουρκο Μπουτάρη – BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.