ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

 

Μετά την νομοθετική ρύθμιση σκάνδαλο με την οποία απαλλάχθηκαν από τις ποινικές τους ευθύνες οι τραπεζίτες για τα δάνεια σκάνδαλο στα χρεοκοπημένα κόμματα, μία άλλη τροπολογία σχεδιάζεται αυτή τη φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους Πανεπιστημιακούς, οι οποίοι έχουν κατασπαταλήσει αμύθητα ποσά σε μία διαχείριση αδιαφανή!

Με αφορμή την άσκηση διώξεων την περασμένη εβδομάδα από τον Εισαγγελέα διαφθοράς της Θεσσαλονίκης Αχιλλέα Ζήση για οφειλές ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ από καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, πήρε τον λόγο στην Βουλή ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου και εξήγγειλε ότι θα απαλλάσσονται οι Πρυτάνεις από ποινικές ευθύνης για του προ Αυγούστου του 2016 διάστημα.

Η πρόθεση της κυβερνήσεως να απαλλάξει τους πανεπιστημιακούς από την μεγάλη κατάχρηση που έγινε με διάφορα προγράμματα στα πανεπιστήμια όλης της χώρας δεν είναι τυχαία, αφού οι πανεπιστημιακοί ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία στην αριστερά… 

 

“Y”

 

 

 

Advertisements

1 Comment

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

One response to “ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

  1. Και εκείνο το καλό παιδάκι ο Κώνστας πρύτανης του παντείου και κολλητός του ΓΑΠ που έφαγε τον άμπακο, και πρόλαβε και πούλησε το εξοχικό του στην Εύβοια, τι απέγινε βρε παιδιά?
    Μήπως είναι φυλακή? ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.
    Και ποιος έχει τώρα τα ακίνητα που απέκτησε κατά την αποδοτικότατη θητεία του? διότι κάποιοι λένε ότι τα πούλησε μαϊμού για να τα γλυτώσει από δημεύσεις.