Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον ᾖ! Σκασμένος στα γέλια ο Τσίπρας υπογράφει την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων

Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον εί! Σκασμένος στα γέλια ο Τσίπρας υπογράφει την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων

Η σοφή ρήση “μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις” ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του αστείου και λαοπλάνου πρωθυπουργού.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε χθες στις Βρυξέλλες όπου δρομολογήθηκε η ολοκλήρωση του Brexit, αλλά συζητήθηκε και η πορεία της “αξιολόγησης”, της υπογραφής δηλαδή επώδυνων και ασφυκτικών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση.

Την ώρα λοιπόν που οι υποτακτικοί υπουργοί του Σύριζα υπογράφουν την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων, δεσμευόμενοι πως η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει κατά γράμμα τα μέτρα, ο Τσίπρας… πετάει αετό!

Ως άλλη “Μαρία Αντουανέτα” προτείνει… παντεσπάνι στους πεινασμένους Έλληνες, βγάζει την χώρα από τα Μνημόνια (!) όπως λέει και χαριεντίζεται με τους οικονομικούς δήμιους της Πατρίδας μας.

Στις ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν, θα λάβει το ηχηρό μήνυμα καταδίκης από τον Ελληνικό Λαό και θα του βγουν ξινά τα γέλια….

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gela-d-o-mwros-kan-ti-mh-geloion-ei-skasmenos-sta-gelia-o-tsipras-upografei#ixzz4fl1e0H7o

Advertisements

Comments Off on Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον ᾖ! Σκασμένος στα γέλια ο Τσίπρας υπογράφει την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.