«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» λήστευαν ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες Ελληνίδες στο κέντρο των Αθηνών

«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» λήστευαν ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες Ελληνίδες στο κέντρο των Αθηνών

Στην εξάρθρωση της συμμορίας που είχε εξελιχθεί στον φόβο και τον τρόμο των ηλικιωμένων γυναικών στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή προχώρησε η αστυνομία.

Δράστες είναι τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» και πεδίο δράσης τους ήταν οι περιοχές των Πατησίων, της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου, στην Αττική.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες συνέστησαν εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες εις βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελληνίδων, στις παραπάνω περιοχές.

Τα μέλη της σπείρας είτε εντόπιζαν τα θύματα έξω από τις οικίες τους κατά την επιστροφή τους σε αυτές και αιφνιδιαστικά τους επιτίθεντο, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και τιμαλφή, είτε στοχοποιούσαν τις οικίες τους και εισέρχονταν σε αυτές από ανασφάλιστα παράθυρα, αφαιρώντας, με τη χρήση βίας, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Οι τρεις κακοποιοί χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερη σκληρότητα απέναντι στις ηλικιωμένες γυναίκες.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katatregmenoi-oikonomikoi-metanastes-lhsteuan-anuperaspistes-hlikiwmenes-el#ixzz4fgCvT4uw

Advertisements

Comments Off on «Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» λήστευαν ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες Ελληνίδες στο κέντρο των Αθηνών

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.