Τα μνημόνια ερημώνουν την Ελλάδα: Η πλειοψηφία των μαθητών ετοιμάζεται για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό

Τα μνημόνια ερημώνουν την Ελλάδα: Η πλειοψηφία των μαθητών ετοιμάζεται για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό

Έτοιμοι να προστεθούν στους περίπου 500.000 Έλληνες που έχουν φύγει από την χώρα προς αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό –μεταξύ των οποίων και 140.000 νέοι επιστήμονες- είναι οι περισσότεροι μαθητές Λυκείου, σύμφωνα με την επιστημονική εργασία των καθηγητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Λόη Λαμπριανίδη και Θεοδόση Σύκα που δημοσιεύτηκε στην αγγλόφωνη επιστημονική επιθεώρηση International Migration & Integration.

Το 76% των ερωτηθέντων στα 3 από τα 4 πειραματικά Λύκεια της Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σπουδάσει στο εξωτερικό και προφανώς, εν συνεχεία να μείνει εκεί!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των Μνημονίων!

Να αναγκάζονται οι Έλληνες να φεύγουν από την Πατρίδα τους, ενδεχομένως για πάντα!

Αλλά τι πειράζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ερήμωσης της χώρας τους ανθέλληνες κυβερνώντες;

Αφού οι γραικύλοι Τσίπρας και Καμμένος έχουν ήδη βρει τους αντικαταστάτες τους με την πολύτιμη βοήθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων: τα «προσφυγάκια»!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-mnhmonia-erhmwnoun-thn-chwra-h-pleiopshfia-twn-mathhtwn-lukeiou-skefteta#ixzz4fl1wmD1g

Advertisements

Comments Off on Τα μνημόνια ερημώνουν την Ελλάδα: Η πλειοψηφία των μαθητών ετοιμάζεται για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.