Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Πέραμα – Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, η περιφέρεια Πειραιά πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο εμπορικό κέντρο Περάματος με κατάληξη τα καραβάκια Περάματος-Σαλαμίνας με απόλυτη επιτυχία.

Με επικεφαλής το μέλος της Κ.Ε. και Γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχάλη Παπαδημητρίου, τον Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος Βίκτωρ Γλυνό, και συμμετοχή στελεχών της Τ.Ο. Πειραιά και του σωματείου Αγ. Νικόλαος της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, οι συναγωνιστές της Περιφέρειας Πειραιά μοίρασαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας, Χρυσή Αυγή, και ενημερωτικό υλικό.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι κάτοικοι του Περάματος έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό στην παρουσία των Συναγωνιστών μας και είχαν μόνο θετικά λόγια για τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή τον οποίο και στηρίζουν έμπρακτα. Δεν ήταν λίγοι οι συνδημότες μας που ζητούσαν επιπλέον υλικό για να μοιράσουν οι ίδιοι σε δικούς τους, ενώ και στα καραβάκια μας υποδέχθηκαν ένθερμα τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι ταξιδιώτες.

Για μια ακόμη φορά η παρουσία των Συναγωνιστών της Περιφέρειας Πειραιά στους δρόμους του Περάματος απέδειξε πως όσο και αν μας πολεμάνε, όσο και αν προσπαθούν να αποκλείσουν τη φωνή μας, ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική επιλογή για να βγει από το αδιέξοδο που του επέβαλαν οι μνημονιακές δυνάμεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-sto-perama-fwtoreportaz#ixzz4fjiEbOEg

Comments Off on Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Πέραμα – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.