Προελαύνουν oι Συριορωσικές δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα! Οι τζιχαντιστές εγκαταλείπουν τις ελεύθερες περιοχές της Συρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρές επιθέσεις του Συριακού Στρατού και της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας – Οι τζιχαντιστές έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες και υπαναχωρούν σε όλα τα μέτωπα του πολέμου.

 

Xάμα: Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε μια περιοχή προπύργιο των ισλαμιστών τρομοκρατών. Οι δεκάδες επιθέσεις των συριορωσικών δυνάμεων από εδάφους και αέρος δεν άφησαν καμία πιθανότητα ανασυγκρότησης των τζιχαντιστών για μια γενική αντεπίθεση προς την επαρχιακή πρωτεύουσα.

Ανατολική Συρία: Οι Δυνάμεις του Αραβικού Στρατού της Συρίας απώθησαν μια νέα επίθεση που εξαπέλυσε η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ντέιρ αλ-Ζουρ. Σύμφωνα με συριακές στρατιωτικές πηγές, που επικαλούνται αναφορές των μέσων ενημέρωσης, δεκάδες μαχητές, που προσπάθησαν να εισέλθουν στα κρατικά σύνορα σκοτώθηκαν και ένα στρατιωτικό όχημα από τα δικά τους καταστράφηκε.

Χομς: Περίπου 400 αντικυβερνητικοί μαχητές με τις οικογένειές τους επιβιβαστήκαν σε λεωφορεία  από την Χομς με προορισμό Ιντλίμπ μετά από συμφωνία με τις συριορωσικές δυνάμεις, με στόχο τη μείωση των μαχών στην περιοχή. Η τελευταία ομάδα μαχητών και των οικογενειών τους, αναμένεται να εγκαταλείψουν την περιοχή στα μέσα του Μαΐου.

Ανατολική Δαμασκός: Οι Συριακές Δυνάμεις ξεκίνησαν μια σημαντική επίθεση κατά των τζιχαντιστών στην ελεγχόμενη περιοχή Al-Qaboun σήμερα το πρωί. Με επικεφαλής το 42ο Σώμα της 4ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας και την 105η Ταξιαρχία της Δημοκρατικής Φρουράς, εξαπέλυσαν μια θανατηφόρα επίθεση στο νότιο τμήμα της Al-Qaboun, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις άμυνες των τζιχαντιστών.

Στο βόρειο τμήμα της Al-Qaboun, το πυροβολικό του Συριακού Στρατού εκτόξευσε αρκετά βλήματα όλμων και επιφάνειας-επιφάνειας πυραύλους προς τα χαρακώματα των τζιχαντιστών, πετυχαίνοντας καίρια χτυπήματα στις θέσεις του εχθρού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proelaunoun-oi-suriorwsikes-dunameis-se-ola-ta-metwpa-oi-tzichantistes-egka#ixzz4frWibAxV

Advertisements

Comments Off on Προελαύνουν oι Συριορωσικές δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα! Οι τζιχαντιστές εγκαταλείπουν τις ελεύθερες περιοχές της Συρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under Διεθνή

Comments are closed.