Λ. Φουντούλης: Θα πάρετε πόδι κύριε Ντάισελμπλουμ! ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση κατά την διάρκεια της τελευταίας Ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες και στην συζήτηση σχετικά με την δεύτερη αξιολόγηση του Μνημονίου για την Ελλάδα, έκανε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.

Σε αυτήν, αφού κατέδειξε την ανεπάρκεια των τεχνοκρατών που προσπαθούν εδώ και επτά χρόνια να εφαρμόσουν την πολιτική τους και συνεχώς αποτυγχάνουν, κατέληξε στο συμπέρασμα πως μόνο επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων θα προτείνουν. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά η κατάληξη της διαπραγμάτευσης επιβεβαίωσε την θέση της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, ξεκαθάρισε στον Dijsselbloem πως αυτός και οι όμοιοι του δεν θα έχουν καμία θέση στην Ελλάδα, μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μια Εθνική Κυβέρνηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση: 

“Κύριε Ντάισελμπλουμ,

Για μια ακόμη φορά επιβάλατε μέτρα που εξαθλιώνουν τους Έλληνες, με μειώσεις συντάξεων και βάρβαρη φορολογία. Φυσικά, συνεχίζετε την ίδια αποτυχημένη συνταγή για την δήθεν διάσωση της Ελλάδος, αλλά όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, διασώσατε μόνο τα funds και τους τραπεζίτες.

Βεβαίως, είχατε πρόθυμους συνεργάτες στο ξεπούλημα και την υποθήκευση του εθνικού πλούτου της Ελλάδος τις μνημονιακές κυβερνήσεις που εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό και έθεσαν την χώρα υπό επιτροπεία.

Κανονικά θα έπρεπε να απολογηθείτε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αποτυχία των προγραμμάτων σας που αντί για ανάπτυξη έφεραν ύφεση, οδήγησαν στην φτώχεια τους Έλληνες Πολίτες και μαζί με την κυβέρνηση σήμερα ακολουθείτε την ίδια λάθος πολιτική συνταγή.

Σας διαβεβαιώνουμε όμως πως όταν ο Ελληνικός Λαός επιλέξει να έχει μια Εθνική Κυβέρνηση, που δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη του, εσείς και όλοι οι εκπρόσωποι των θεσμών, όπως λέμε στην Ελλάδα, θα πάρετε πόδι!

Όσο για τις περίφημες δηλώσεις σας περί γυναικών και αλκοόλ, χαρακτηρίζουν τον εαυτό σας και μόνο.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/l.-fountoulhs-tha-parete-podi-kurie-dijsselbloem-binteo#ixzz4g0qtgIgU

Advertisements

Comments Off on Λ. Φουντούλης: Θα πάρετε πόδι κύριε Ντάισελμπλουμ! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.