Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα

Το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Δράμας επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά του Δοξάτου και διένειμε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες σε παραγωγούς και εμπόρους. Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και τόνισαν την ανάγκη για εθνική παραγωγή και την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου για την απαλλαγή των Ελλήνων από τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας.

xamak.gr

Το Σάββατο 29 Απριλίου η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διεξήγαγε ακόμη μια επιτυχημένη ενημερωτική δράση με σκοπό να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το νέο αντεθνικό μνημόνιο που επιβάλλει η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Διανεμήθηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας και έντυπο υλικό με τις θέσεις του κινήματος για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Πολλοί ήταν οι κάτοικοι που ζητούσαν να παραλάβουν τα ενημερωτικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και να συνομιλήσουν με τους συναγωνιστές, εκφράζοντας την αγανάκτηση και απέχθεια προς τα συστημικά μνημονιακά κόμματα του συνταγματικού τόξου που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτό το έσχατο σημείο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn659#ixzz4g68YYy6u

Advertisements

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καβάλα

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.