Νίκος Μίχος: Σύριζα και ΝΔ διέλυσαν την αγροτική παραγωγή με τις ευλογίες της ΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Λαμβάνοντας τον λόγο ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, φρόντισε να ξεκινήσει αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν στην Marfin, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο αθώων ανθρώπων, ενώ οι υπεύθυνοι για αυτό το γεγονός συνεχίζουν να απολαμβάνουν μια ιδιότυπο ασυλία.

Όσον αφορά τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην υποκρισία της ΝΔ η οποία τολμάει να προχωρήσει σε επίκαιρη ερώτηση για την συρρίκνωση της παραγωγής, ενώ στην  ουσία επί διακυβέρνησής της ξεριζώθηκαν δεκάδες αμπελώνες και χιλιάδες ελαιόδεντρα, ήτοι οι παραδοσιακές καλλιέργειες της χώρας.

Σχετικά δε με την «συνεισφορά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας αρκεί να σημειωθεί ότι μέχρι το 1971 το ισοζύγιο στον αγροτικό τομέα ήταν θετικό, ενώ από τα επόμενα χρόνια με την είσοδο της χώρας στην Ε.Ε. επήλθε εν τέλει η διάλυση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των θυμάτων της κόκκινης τρομοκρατίας στην Μαρφίν – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikos-michos-suriza-kai-nd-dielusan-thn-agrotikh-paragwgh-me-tis-eulogies-t#ixzz4gFCWnnxK

Advertisements

Comments Off on Νίκος Μίχος: Σύριζα και ΝΔ διέλυσαν την αγροτική παραγωγή με τις ευλογίες της ΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.