Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει! Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Φωτογραφίες, Βίντεο

Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει! Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς - Φωτογραφίες, Βίντεο

Το Σάββατο 06/05/17, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς, στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, της Νίκαιας, του Κερατσινίου και του Κορυδαλλού, ενάντια στην μαρξιστική – παρακρατική τρομοκρατία, με θερμή αποδοχή και χειροκροτήματα από τους συμπατριώτες μας.

Με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την μαύρη επέτειο του εμπρησμού της Μαρφίν, την στυγερή δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων και την συγκάλυψη του εγκλήματος από την ανθελληνική κυβέρνηση, η σημερινή μας εξόρμηση αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα: Οι δρόμοι δεν ανήκουν στο παρακράτος!

Ο συμβολισμός διπλός, καθώς συμπληρώνονται επίσης πέντε έτη από την ημέρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάφερε να ταράξει το πολιτικό κατεστημένο με την είσοδο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας το πρώτο βήμα ώστε να ανατραπεί το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και να αλλάξει η μοίρα των Ελλήνων.

Για άλλη μία φορά τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Ιδέας μας και η γαλανόλευκη σημαία του Έθνους μας ανέμισαν περήφανα στις γειτονιές του Πειραιά και στείλαμε το μήνυμα πως αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουν στους Έλληνες και στους Εθνικιστές!

Βίντεο 

Περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kokkinh-tromokratia-den-tha-perasei-megaleiwdhs-mhchanokinhth-drash-ths-p#ixzz4gJhmR4gy

Advertisements

Comments Off on Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει! Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Φωτογραφίες, Βίντεο

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.