Υπογραφή Μητσοτάκη στο μνημόνιο Τσίπρα θέλει το ΔΝΤ

Υπογραφή Μητσοτάκη στο μνημόνιο Τσίπρα θέλει το ΔΝΤ

Διαβεβαιώσεις από τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν θα αντιστρέψει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο της αξιολόγησης θέλει το ΔΝΤ, είπε χθες Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται λίγες ώρες μετά το προεκλογικό παραμύθι του νεοδημοκράτικου «σκισμένου μνημονίου», που έστησε ο Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, αποδεικνύοντας ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι παρακολουθούν την επικαιρότητα και δεν προτίθενται να ανεχτούν ούτε καν προεκλογικές παρεκκλίσεις από τους υποτακτικούς τους.

Βεβαίως, η ΝΔ έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι «το κράτος έχει συνέχεια», ότι δηλαδή θα εφαρμόσει αγόγγυστα το μνημόνιο της αριστεράς, όμως φαίνεται ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν και πιο επίσημες διαβεβαιώσεις και υπογραφές.

Είναι απολύτως σίγουρο ότι η ΝΔ θα δώσει αυτές τις διαβεβαιώσεις, άλλωστε δεν τίθεται ερώτημα για το αν θα εφαρμόσει ή όχι τα μέτρα. Αυτό που θα επιδιώξει θα είναι η μυστικότητα της υπογραφής του αριστερού μνημονίου, ώστε να μπορέσει να κοροϊδέψει τον λαό, όποτε κηρυχθεί προεκλογική περίοδος.

Από την δική του πλευρά ο Τσίπρας θα επιδιώξει αυτή η υπογραφή να είναι δημόσια και εκεί αναμένεται να ξεσπάσει η πραγματική διαμάχη Σύριζα – ΝΔ το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upografh-mhtsotakh-sto-mnhmonio-tsipra-thelei-to-dnt#ixzz4gKMX4pBI

Advertisements

Comments Off on Υπογραφή Μητσοτάκη στο μνημόνιο Τσίπρα θέλει το ΔΝΤ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.