Εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο με τα πλαστά πτυχία στον ΔΟΑΤΑΠ – Είχε φέρει το θέμα η Χρυσή Αυγή στην Βουλή

Εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο με τα πλαστά πτυχία στον ΔΟΑΤΑΠ - Είχε φέρει το θέμα η Χρυσή Αυγή στην Βουλή

Έχουμε κατά καιρούς αναφερθεί στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής και στα αποτελέσματα που φέρνει, γι΄ αυτό και οι αριστεροί και δεξιοί κυβερνώντες τον αποφεύγουν με γελοία και αντισυνταγματικά προσχήματα.

Από τον Οκτώβριο του 2016 η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει με ερώτηση του βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού το ζήτημα με το σκάνδαλο πλαστών πτυχίων στον ΔΟΑΤΑΠ.

Η εν λόγω ερώτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με καταγγελίες αλλά και δημοσιεύματα εφημερίδων (ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, κλπ) ένα ακόμη σκάνδαλο εντοπίσθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πτυχίων) και αυτή τη φορά αναφέρεται στην αναγνώριση πτυχίων από τη Ρώμη.

Το σκάνδαλο αφορά προγράμματα εξ αποστάσεως στην ελληνική γλώσσα που όπως φαίνεται είναι πρόγραμμα που επινόησαν κάποιοι από την Αθήνα και την Πάτρα αφού πέρα από όλα τα άλλα, προφανές είναι πως στο Πανεπιστήμιο αυτό στην Ιταλία δεν είναι δυνατόν να υπαρχούν τόσοι καθηγητές που γνωρίζουν άπταιστα Ελληνικά ώστε να παραδίδουν μάλιστα και μαθήματα έστω εξ αποστάσεως Πανεπιστημιακού επιπέδου.

Σύμφωνα δε με τις καταγγελίες οι ενεχόμενοι βρίσκονται μέσα στον ίδιο τον ΔΟΑΤΑΠ και όπως όλα συναινούν, τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΑΤΑΠ διολίσθησε στο αλήστου μνήμης ΔΙΚΑΤΣΑ.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί: Γιατί δεν επεμβαίνει εισαγγελέας για την διερεύνηση ποιοι επιτήδειοι βρίσκονται πίσω από αυτή την επιχείρηση παραγωγής πτυχίων και πτυχιούχων;

Το αρμόδιο υπουργείο απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε την υπόθεση στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έτσι όμως η υπόθεση δεν κουκουλώθηκε, ο εισαγγελέας ασχολήθηκε και το ζήτημα πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ήρθε κλήση από την αρμόδια Πταισματοδίκη Πειραιά προς τον βουλευτή Γιάννη Λαγό, ώστε να καταθέσει τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ολοκληρωτική πάταξη της διαφθοράς σε κάθε επίπεδο του δημόσιου βίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/skandala-ston-doatap-eiche-ferei-to-thema-h-chrush-augh-sthn-boulh#ixzz4gcLrvvcL

Advertisements

Comments Off on Εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο με τα πλαστά πτυχία στον ΔΟΑΤΑΠ – Είχε φέρει το θέμα η Χρυσή Αυγή στην Βουλή

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.