Η επέτειος του βιασμού της Ευρώπης

Η επέτειος του βιασμού της Ευρώπης

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα, 9 Μαΐου, οι εναπομείναντες νοσταλγοί του Στάλιν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, εορτάζουν την επέτειο του βιασμού της Ευρώπης! Μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Διότι, σαν σήμερα υπογράφηκε η λήξη του πολέμου και μεθυσμένα σοβιετικά κτήνη ξεχύθηκαν στην κατεχόμενη Ευρώπη, όπου ακολουθώντας τις οδηγίες του σιωνιστή «διανοουμένου» του Στάλιν, Ιλία Έρενμπουργκ («Σκοτώστε, σκοτώστε! Στους Γερμανούς δεν υπάρχουν αθώοι ούτε μεταξύ των ζωντανών, ούτε μεταξύ αυτών που πρόκειται να γεννηθούν. Εκτελείτε τις εντολές του συντρόφου Στάλιν συνθλίβοντας για πάντα το φασιστικό κτήνος μέσα στο άντρο του. Τσακίστε με την βία την υπερηφάνεια των Γερμανίδων γυναικών. Πάρτε τες ως νόμιμο λάφυρο. Σκοτώνετε, σκοτώνετε, ανδρείοι στρατιώτες του Ερυθρού Στρατού, μέσα στην ακατανίκητη έφοδό σας»), έστησαν τρελό πανηγύρι, βιάζοντας, κλέβοντας και σκοτώνοντας!

Συνολικά, έγιναν 2 εκατομμύρια βιασμοί (!!!), κυρίως Γερμανίδων και Πολωνίδων, αλλά και Ρωσσίδων, Ουκρανίδων και Λευκορωσσίδων, που είχαν μεταφερθεί υποχρεωτικά από τα γερμανικά στρατεύματα στην Γερμανία, για να εργαστούν στην πολεμική βιομηχανία.

Ως φόρο τιμής στα θύματα των κτηνών του Στάλιν, ο 26χρονος Πολωνός Γιέρζι Μπόχνταν Σούμτσικ, παρουσίασε την τραγωδία και τον πόνο των θυμάτων βιασμού μ’ ένα γλυπτό. Το τοποθέτησε χωρίς να λάβει άδεια, στο Γκντανσκ δίπλα σε ένα σοβιετικό άρμα μάχης το οποίο αποτελεί μνημείο της κομμουνιστικής εποχής προς τους άντρες του Κόκκινου Στρατού που «απελευθέρωσαν» την πόλη αυτή της βόρειας Πολωνίας το 1945.

Το τσιμεντένιο γλυπτό παρουσιάζει ένα στρατιώτη, που φαίνεται ότι είναι ένα από τα σταλινικά κτήνη από το κράνος του, να γονατίζει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η οποία είναι ξαπλωμένη στο έδαφος…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epeteios-tou-biasmou-ths-eurwphs#ixzz4gbxKGzmN

Advertisements

Comments Off on Η επέτειος του βιασμού της Ευρώπης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.