Συνέντευξη Ε. Καρακώστα στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας “Ελλήνων Έλευσις” από τον Γιώργο Ρεντετάκο, όπου και έθιξε σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας και επεσήμανε τα κακώς κείμενα όσον αφορά την πολιτική ζωή του τόπου.

Αρχικά, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην εγχώρια αριστερά, η οποία δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά γρανάζι του συστήματος και εντολοδόχο των διεθνών τοκογλύφων, όπως έγινε πρόσφατα ορατό από την επίσημη τοποθέτηση του ΚΚΕ υπέρ του ευρώ. Ταυτόχρονα, η αριστερά συνεχίζει την προσπάθεια αφελληνισμού της νεολαίας με την παραμόρφωση ου περιεχομένου των βιβλίων ιστορίας.

Εκτός των άλλων, ο Ευάγγελος Καρακώστας μίλησε για τον κόσμο της Χρυσής Αυγής, που δεν είναι άλλος από την νεολαία, τους εργάτες και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Παράλληλα, η ενίσχυση του ΕΛΑΜ στην Κύπρο αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα ένα ζωντανό κομμάτι του κυπριακού ελληνισμού, που συνεχίζει να μάχεται για τα ιδανικά της Πατρίδας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-e.-karakwsta-sthn-diadiktuakh-ekpomph-ths-eleusis-ellhnwn-binteo#ixzz4gZz41gDS

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη Ε. Καρακώστα στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.