Συνέντευξη του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λ. Φουντούλη στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης φιλοξενήθηκε στην διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας “Ελλήνων Έλευσις” από τον Γιώργο Ρεντετάκο, όπου και μίλησε για το έργο των Εθνικιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ σχολίασε διάφορα τεκταινόμενα της επικαιρότητας.

Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά τον συντεταγμένο πόλεμο που δέχεται η Χρυσή Αυγή από το σύστημα αλλά και την ολοκληρωτική φίμωση του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ.

Όσον αφορά το Ευρωκοινοβούλιο, σημείωσε ότι η επιστολή του Victor Orban στον στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός καθώς είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός αναγνωρίζει το έργο ευρωβουλευτή. Ακόμα, ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή φυσικά καταγγέλλει το κομμουνιστικό καθεστώς του Maduro, αλλά αποτελεί πάγια θέση η μη εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα μιας άλλης χώρας.

Κλείνοντας, ο Ευρωβουλευτής κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προστασία των πολιτών από την ισλαμική απειλή, καθώς τα τζαμιά αποτελούν πλέον θύλακες εξτρεμισμού. Τέλος, ο Λάμπρος Φουντούλης υπενθύμισε ότι ακόμα κι ένας Εθνικιστής να μείνει, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρις εσχάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tou-eurwbouleuth-ths-chrushs-aughs-l.-fountoulh-sthn-diadiktuakh#ixzz4gi7BZ6ni

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λ. Φουντούλη στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.