Πανηγυρίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας για τους αγράμματους που έχει βάλει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία Ιστορίας

Πανηγυρίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας για τους αγράμματους που έχει βάλει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία Ιστορίας

Ολόκληρο αφιέρωμα – «αγιογραφία» των ανθελλήνων που έχει τοποθετήσει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία ιστορίας έχει η τουρκόφωνη (και τουρκόφρονη) εφημερίδα «Birlik» που εδρεύει στην Ελληνική Θράκη.

Η εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς και ευμενώς στις «απόψεις» των αγράμματων που έχει διορίσει ο Σύριζα για να ασκήσουν τουρκική και αντεθνική προπαγάνδα στα παιδιά μας. Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι δήθεν «σφαγές του Ελληνικού Στρατού στην Μικρά Ασία», το γεγονός ότι όλοι αυτοί αποκαλούν «Ινσταμπούλ» την Κωνσταντινούπολη έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους εχθρούς της χώρας μας.

Αντιστοίχως, οι επιστημονικώς τεκμηριωμένες απόψεις των πραγματικών ιστορικών, που επιβεβαιώναν τα όσα ήδη είχε αναφέρει η Χρυσή Αυγή ονομάζονται «μισος» από πλευράς των πρακτόρων της Άγκυρας, οι οποίοι προφανώς θέλουν την επικράτηση των αγράμματων και των εθελόδουλων, προκειμένου να προωθήσουν τις επιταγές της τουρκικής πολιτικής του «Σουλτάνου» για «ανεξάρτητη Θράκη» (για αρχή…) και αργότερα και «ανεξάρτητη Μακεδονία», για να θυμηθούμε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ από την 5η Ολομέλεια και μετά.

Γίνεται απολύτως ξεκάθαρο και από το συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι οι αγράμματες απόψεις της αριστεράς περί του Ελληνισμού και της Ελληνικής Ιστορίας μόνο υπηρεσίες στους εχθρούς της χώρας μπορούν να προσφέρουν. Πέρα δε από το εθνικό συμφέρον που θίγεται βάναυσα, είναι και παντελώς ανιστόρητες και σε πλήρη διάσταση με την ιστορική πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oi-praktores-ths-agkuras-gia-tous-agrammatous-pou-echei-balei#ixzz4glegQ1P3

Advertisements

Comments Off on Πανηγυρίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας για τους αγράμματους που έχει βάλει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία Ιστορίας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.