Επαγγελματίες Χίου προς Μουζάλα: Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας!

Επαγγελματίες Χίου προς Μουζάλα: Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας!

Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης και κύριο υπεύθυνο της δυστυχίας τους, απέστειλαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Χίου.

«Το  Επιμελητήριο Χίου ανταποκρινόμενο στον –εκ της Πολιτείας εκπορευόμενο- θεσμικό του ρόλο, σας μεταφέρει για μία ακόμη φορά την έντονη αγωνία αλλά και αγανάκτηση τόσο του επιχειρηματικού ιστού όσο και του απλού δημότη του νησιού για την συνεχιζόμενη ιδιότυπη ομηρεία στην οποία έχετε καταδικάσει τη Χίο μη λαμβάνοντας επαρκή μέτρα για τη διαχείριση του προσφυγικού.

Επισημαίνουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει ικανός χρόνος από τις εξαγγελίες σας αναφορικά με την αποσυμφόρηση του νησιού, το κλείσιμο της Σούδας και την ανάληψη  μέτρων που θα ανακούφιζαν το νησί μας, η κατάσταση βαίνει επιδεινούμενη με καθημερινά πλέον περιστατικά βίας, αύξηση εγκληματικότητας, ενώ οι Χιώτες βλέπουμε με αγωνία ως απόρροια όλων των παραπάνω, τις επιχειρήσεις μας να καταστρέφονται και τους όποιους δυνητικούς επενδυτές να αποχωρούν από το νησί ματαιώνοντας κάθε επενδυτικό σχέδιο.

Κε υπουργέ, Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας, καθώς οι συνέπειες της ελλιπούς διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης θα είναι και πολυετείς αλλά  και πολυδιάστατες.

Η ολιγωρία σας έχει δυναμιτίσει επικίνδυνα την κοινωνική ειρήνη στο νησί μας και ευθύνεται κύρια για την ενίσχυση ακραίων στοιχείων, πρωτόγνωρων για τη Χίο. Η ανευθυνότητα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoichth-epistolh-epimelhthriou-chiou-pros-mouzala-de-tha-sas-epitrepsoume#ixzz4gswTkKdc

Advertisements

Comments Off on Επαγγελματίες Χίου προς Μουζάλα: Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.