Παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Αντώνης Γρέγος και Ιωάννης Αϊβατίδης παρευρέθησαν στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μάλιστα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξέδωσαν και κυκλοφόρησαν αναμνηστική Σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στα 80 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, τιμώντας την προσφορά του στην Οικουμένη. Η Σειρά παρουσιάσθηκε στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Αποστολική διακονία

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1936 και μεριμνά για τον προγραμματισμό, τη διοργάνωση και την εκτέλεση του καθ’ όλου ιεραποστολικού, μορφωτικού, κατηχητικού και πολιτιστικού έργου της Εκκλησίας.

Ο Οργανισμός της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εορτάζει εφέτος 80 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα μας και την οικουμένη, με αποκορύφωμα αυτής της επετείου την υποδοχή του ιερού σκηνώματος της πρώτης Χριστιανής αυτοκράτειρας Αγίας Ελένης της Ισαποστόλου και του Τιμίου Ξύλου από την πόλη της Βενετίας της Ιταλίας, με σύνθημα «αναδεικνύουμε την πνευματική ταυτότητα της Ευρώπης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousia-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-se-ekdhlwsh-gia-ta-80-chronia-ths-apos#ixzz4gtE08BnW

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s