Παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Αντώνης Γρέγος και Ιωάννης Αϊβατίδης παρευρέθησαν στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Μάλιστα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξέδωσαν και κυκλοφόρησαν αναμνηστική Σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στα 80 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, τιμώντας την προσφορά του στην Οικουμένη. Η Σειρά παρουσιάσθηκε στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Αποστολική διακονία

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1936 και μεριμνά για τον προγραμματισμό, τη διοργάνωση και την εκτέλεση του καθ’ όλου ιεραποστολικού, μορφωτικού, κατηχητικού και πολιτιστικού έργου της Εκκλησίας.

Ο Οργανισμός της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος εορτάζει εφέτος 80 χρόνια προσφοράς στην πατρίδα μας και την οικουμένη, με αποκορύφωμα αυτής της επετείου την υποδοχή του ιερού σκηνώματος της πρώτης Χριστιανής αυτοκράτειρας Αγίας Ελένης της Ισαποστόλου και του Τιμίου Ξύλου από την πόλη της Βενετίας της Ιταλίας, με σύνθημα «αναδεικνύουμε την πνευματική ταυτότητα της Ευρώπης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousia-bouleutwn-ths-chrushs-aughs-se-ekdhlwsh-gia-ta-80-chronia-ths-apos#ixzz4gtE08BnW

Advertisements

Comments Off on Παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.