Ελένη Ζαρούλια στο EγνατίαTV: Το μνημονιακό τόξο έκανε την βουλή Σοβιετία! Τους ενοχλεί η φωνή της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η Bουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Εγνατία Τηλεόραση Θεσσαλονίκης όπου παρουσίασε την πραγματική διάσταση του επεισοδίου στην βουλή.

Η συναγωνίστρια που ήταν παρούσα στο περιστατικό αναφέρθηκε στην προκλητικότητα του Δένδια, ο οποίος κινήθηκε προς τα έδρανα της Χρυσής Αυγής για να διακόψει την ομιλία του Η. Κασιδιάρη σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του νέου Μνημονίου.

Στην συνέχεια η Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε την παράνομη απόφαση του μνημονιακού τόξου για αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις των επιτροπών, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο.

«Έχουν μετατρέψει το κοινοβούλιο σε Σοβιετία» είπε χαρακτηριστικά και ο λόγος που το έκαναν είναι διότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αντιμνημονιακή φωνή μέσα στην βουλή. 

Κλείνοντας υπενθύμισε πως και στο παρελθόν έχουν υπάρξει επεισόδια από βουλευτές του Πασόκ και δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-sto-egnatiatv-to-mnhmoniako-tojo-ekane-thn-boulh-sobietia-to#ixzz4hBLphMdD

Advertisements

Comments Off on Ελένη Ζαρούλια στο EγνατίαTV: Το μνημονιακό τόξο έκανε την βουλή Σοβιετία! Τους ενοχλεί η φωνή της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under Ηχητικές Συνεντεύξεις

Comments are closed.