Τα αισχρά φωτομοντάζ δεν κρύβουν την αλήθεια: ΝΔ και Σύριζα φέρνουν μαζί το τέταρτο μνημόνιο

Με ένα αισχρό φωτομοντάζ και μια εξυπνακίστικη λογική, οι νεοδημοκράτες κολαούζοι των συριζαίων επιχειρούν να λασπολογήσουν για άλλη μία φορά τη Χρυσή Αυγή ότι δήθεν «συνεργάζεται» με τον Σύριζα.

Δημιουργός του συγκεκριμένου αισχρού φωτομοντάζ είναι ο διορισμένος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, για χάρη του οποίου ο Μητσοτάκης διέλυσε όλη την οργάνωση για να την ανασυστήσει με τον εκλεκτό του ως πρόεδρο.

Όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα που είναι η εξής μία: η μοναδική πραγματική συνεργασία εντός της Βουλής είναι μεταξύ ΝΔ και Σύριζα για την επιβολή των μνημονίων.

Ξεκίνησε από το «συμφωνία να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι» και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις διαβεβαιώσεις της ΝΔ προς τους διεθνείς τοκογλύφους ότι «το κράτος έχει συνέχεια», δηλαδή ότι μπορεί να μην ψηφίσουν υποκριτικά τα μέτρα, αλλά θα τα εφαρμόσουν με φανατισμό.

Υ.Γ. Και μιας και έχει το θράσος να μιλά η… ΟΝΝΕΔ, να θυμίσουμε και ένα άλλο πεδίο συνεργασίας της ΝΔ και του Σύριζα, το λεγόμενο «προσφυγικό», στο οποίο η ΟΝΝΕΔ εμφανίζεται ως συνεργάτης της ΜΚΟ Praksis που γεμίζει τις γειτονιές των Αθηνών με λαθρομετανάστες.

Ιδού τα μνημονιακά φιλαράκια του μνημονίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-aischra-fwtomontaz-den-kruboun-thn-alhtheia-nd-kai-suriza-fernoun-mazi-t#ixzz4hApezSXP

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s