Ένα βήμα πριν το «λουκέτο» και η φυλλάδα του Σύριζα «Αυγή»

Ένα βήμα πριν το «λουκέτο» και η φυλλάδα του Σύριζα «Αυγή»

Η οικτρή θέση της κομματικής φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», η οποία δίνει σε καθημερινή βάση απεγνωσμένα την μάχη προκειμένου να μην σπάσει προς τα κάτω το φράγμα των 1000 πωληθέντων φύλλων, επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα διαβάζουμε στην εφημερίδα «Το Παρόν», όπου ανάμεσα σ’ άλλα αναφέρονται και τα εξής:

«Με απεργία προειδοποιούν και πάλι οι εργαζόμενοι της «Αυγής» τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διοίκηση της εφημερίδας, απαιτώντας την πληρωμή ενός τουλάχιστον μισθού ως αύριο, Δευτέρα. Απόρροια της απόφασής τους είναι και το δημόσιο κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο καλείται να πάρει θέση ο «ισχυρός μέτοχος».

Αποκαλύπτουν δε πως τα χρωστούμενα προηγούμενων ετών φθάνουν πλέον τους δέκα μήνες, ενώ είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες το 2017. Το πιο ανησυχητικό για τους εργαζόμενους είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδρά στο μείζον πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει στην «Αυγή»[..]Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη αποφασίστηκε νέα μείωση μισθών κατά 15%

Μετά το «Έθνος», του οποίου η τύχη…αγνοείται από την Πέμπτη, θα έχουμε ασφυκτικά προβλήματα επιβίωσης σε μια ακόμη «προοδευτική» φυλλάδα, που έχει γράψει «ιστορία» στις εθνομηδενιστικές επιδόσεις; Όπως και να έχει, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να «φεσωθεί» ο Ελληνικός Λαός και να πληρώσει τα χρωστούμενα (και) της «Αυγής», για να συνεχίσει αυτή να εκδίδεται. «Λουκέτο» το συντομότερο δυνατόν!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-bhma-prin-to-louketo-kai-h-fullada-tou-suriza-augh#ixzz4hDcggOq7

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s