Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες, διαφθορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνέντευξη Λ. Φουντούλη – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Ελευθέριος Συναδινός: Σύντομα η Ευρώπη θα καταντήσει μια αποικία αφρικανών και ασιατών λαθρομεταναστών

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα το πρόγραμμα μετεγκατάστασης μεταναστών, τονίζοντας ότι μόνο κλαυσίγελο προκαλεί η αυτάρεσκη προσπάθεια του επίτροπου Αβραμόπουλου να εμφανίσει ότι το πρόγραμμα μετεγκατάστασης αποδίδει και είναι επιτυχές, καταλήγοντας ότι μακάρι να ήταν η Ευρώπη ήπειρος φρούριο, όπως την αποκαλούν, διότι τότε δεν θα επιτρεπόταν στις ΜΚΟ να συνεργάζονται με λαθροδιακινητές αλλά κυρίως να εκβιάζεται η Ευρώπη από την Τουρκία του Ερντογάν.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κύριε πρόεδρε, ίσως απασχολεί τον αρμόδιο επίτροπο Αβραμόπουλο η πολιτική του επιβίωση, διότι μόνο κλαυσίγελο προκαλεί η αυτάρεσκη του προσπάθεια να εμφανίσει ότι το πρόγραμμα μετεγκατάστασης αποδίδει και είναι επιτυχές.

Ο αρχικός στόχος των 160.000 για μετεγκατάσταση μειώθηκε σε 98.000 ενώ είναι πολύ πιθανό τελικά, να μην υπερβεί την οροφή των 34.000, με καταληκτική διορία τα τέλη Σεπτεμβρίου. Κατά αυτό τον τρόπο, θα παρουσιαστεί ως επιτυχία η μετεγκατάσταση περίπου 18.000 ατόμων σε σχεδόν 2 χρόνια.

Απόδειξη του παράλογου σχεδιασμού του προγράμματος, των μη ικανοποιητικά αποτρεπτικών μέτρων και του καταδικασμένου υποτιθέμενου ελέγχου των μεταναστευτικών ροών, είναι η αύξηση της παράνομης μετανάστευσης κατά 36% στην Ιταλία το 2017, με ελάχιστο ποσοστό των λαθρομεταναστών να πληρούν τα κριτήρια μετεγκατάστασης.

Όσοι κατηγορούν την Ευρώπη πως γίνεται μία ήπειρος φρούριο, εγώ θα έλεγα πως μακάρι να ήταν! Ίσως τότε δεν θα επιτρεπόταν στις ΜΚΟ να συνεργάζονται με λαθροδιακινητές αλλά κυρίως να εκβιάζεται η Ευρώπη από την Τουρκία του Ερντογάν.

Τελικά όσοι κατηγορούν την Ένωση για αδράνεια, ίσως έχουν δίκιο. Σύντομα η Ευρώπη θα καταντήσει μια αποικία Αφρικανών και Ασιατών λαθρομεταναστών!

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ – Καταπολέμηση της απάτης.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κύριε Πρόεδρε, η καταπολέμηση της απάτης είναι βασική προϋπόθεση για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και αποτελεί ευθύνη όλων των κρατών μελών. Ένας από τους τομείς στους οποίους πρέπει να καταπολεμηθεί η απάτη είναι και τομέας της παράνομης διακινήσεως και του παρανόμου εμπορίου των προϊόντων του καπνού, που διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο, διακινεί τεράστιες ποσότητες τσιγάρων και ευθύνεται τόσο για την απώλεια πολλών εκατομμυρίων εσόδων απ’ τα κράτη, όσο και για τη δημιουργία κινδύνων για τη ζωή των καταναλωτών.

Όπως όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έτσι και η ελληνική επιδεικνύει μια ανεξήγητη και, ενδεχομένως, ύποπτη καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων για την πάταξη του λαθρεμπορίου. Συγκεκριμένα, ενώ από τον Ιούνιο του 2016, έχει ψηφίσει νόμο για την προμήθεια μηχανών που θα ιχνηλατούν τα καπνικά προϊόντα απ’ τον τόπο παραγωγής μέχρι τον τόπο καταναλώσεως, δεν έχει προβεί ακόμη στην πραγματοποίηση του σχετικού διαγωνισμού.

Επιπλέον, έχει επιβάλει φόρους στην τιμή των τσιγάρων και υποχρεώνει τους λιανοπωλητές καπνικών προϊόντων να χρησιμοποιούν μηχανές ηλεκτρονικών πληρωμών, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να παίρνουν προμήθεια 1%, να έχουν απώλειες εσόδων και, παράλληλα, να ωθείται ο κόσμος σε μία προσπάθεια να εξεύρει τα προϊόντα αυτά στο παράνομο εμπόριο και να θέτει με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο την υγεία του. Πρέπει λοιπόν να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας κατά του λαθρεμπορίου και να εφαρμοστούν άμεσα σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Η κυβέρνηση ποινικοποίησε τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την αποδοτική χρήση των πόρων: μείωση της σπατάλης τροφίμων, βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κυρία Πρόεδρε, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως έχουν υπερκατανάλωση και σπατάλη τροφίμων. Το τραγικό είναι ότι εκατομμύρια τόνων απ’ αυτά τα τρόφιμα, είτε πετάγονται, είτε καταστρέφονται μολύνοντας μάλιστα και το περιβάλλον, ενώ θα μπορούσαν να διατεθούν για να σιτιστούν τα εκατομμύρια των κατοίκων των χωρών του Τρίτου Κόσμου που υποσιτίζονται και λιμοκτονούν, όπως επίσης θα μπορούσαν να καλύψουν και τις ανάγκες των Ευρωπαίων αστέγων και ανέργων και λοιπών φτωχών.

Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Αντιθέτως, στην Ελλάδα όταν το κόμμα στο οποίο ανήκω, η Χρυσή Αυγή, με προσφορές ευρωβουλευτών, βουλευτών, μελών και φίλων, συγκέντρωσε χρήματα και αγόρασε τρόφιμα τα οποία διέθεσε σε Έλληνες που πεινούσαν, η κυβέρνηση ποινικοποίησε αυτή τη δραστηριότητα.

Με άλλα λόγια, εάν κάποιος θελήσει να δώσει τρόφιμα σε Έλληνες που πεινούν, κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι όχι μόνο πολιτική, αλλά ηθική, διανοητική και συναισθηματική διαστροφή και, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρούμε μια λύση σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα”.

Ελευθέριος Συναδινός: Τα κλεμμένα στον λαό και οι κλέφτες στη φυλακή

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την ετήσια έκθεση του 2015 σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ και την καταπολέμηση της απάτης τονίζοντας ότι, ενώ η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελεί προαπαιτούμενο σωστής λειτουργίας του κράτους, η πολιτική παρέα των Βρυξελλών εξακολουθεί να υπηρετεί τη διαπλοκή. Πολύ σύντομα όμως το σύστημα θα πάψει να εφευρίσκει υποτιθέμενους καινοτόμους και πολέμιους της διαφθοράς Μακρόν και να αναπαλαιώνει Μητσοτάκηδες που εμπλέκονται με δωροδοκίες από τα μαύρα ταμεία της SIΕΜΕΝS.

Ακολουθεί η ομιλία:

“Κύριε Πρόεδρε, η διαφθορά και η καταπολέμηση της αποτελεί προαπαιτούμενο σωστής λειτουργίας του κράτους και βασικό αίτημα των πολιτών.

Η πολιτική παρέα των Βρυξελλών όμως το γνωρίζει, αλλά υπηρετεί τη διαπλοκή και συνεργάζεται με την παγκόσμια ολιγαρχική οικονομική και τραπεζική ελίτ.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και στην οικονομική, φορολογική και τελωνειακή διοίκηση έχει εκλείψει, μα η προπαγάνδα που ενσπείρει τον φόβο και την αβεβαιότητα συντηρεί αυτό τον φαύλο κύκλο ανομίας, κατάχρησης εξουσίας και αναξιοκρατίας.

Ο Μακρόν στη Γαλλία διαφημίστηκε ως καινοτόμος και πολέμιος της διαφθοράς ενώ υπηρετούσε το σύστημα ως στέλεχος της Ρότσιλτ και υπουργός του Ολάντ.

O φυγόδικος Χριστοφοράκος του σκανδάλου της SIΕΜΕΝS προστατεύθηκε από την τότε Ελληνική κυβέρνηση και τη νυν Γερμανική, ενώ ο Μητσοτάκης που διεκδικεί την πρωθυπουργία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με δωροδοκίες από τα μαύρα ταμεία της εταιρείας.

Πολύ σύντομα όμως το σύστημα θα πάψει να εφευρίσκει Μακρόν και να αναπαλαιώνει Μητσοτάκηδες. Το βασικό αίτημα των πολιτών θα γιγαντώνεται: Τα κλεμμένα στον λαό και οι κλέφτες στη φυλακή!”

Συνέντευξη στο Ράδιο Νεάπολις έδωσε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, όπου και ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος μας σχετικά με όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και την επικαιρότητα.

Ο Ευρωβουλευτής τόνισε ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της Χρυσής Αυγής, είτε απομονώνοντάς την είτε συκοφαντώντας την.

Όσο δε αφορά το Ευρωκοινοβούλιο σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που καταψήφισε την συμφωνία CETA η οποία και είχε σοβαρές συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

Ο Συναγωνιστής Λάμπρος Φουντούλης αναφέρθηκε ακόμη και στο νέο μνημόνιο που φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με μέτρα που φτάνουν μέχρι το μακρινό μέλλον και θα έχουν ως συνέπεια την πλήρη εξόντωση του Ελληνικού λαού, αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί προθύμως τις εντολές των διεθνών δανειστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parembaseis-eurwbouleutwn-chrushs-aughs-gia-kai-sunenteujh-lamprou-fountoul#ixzz4hGoulYJh

Advertisements

Comments Off on Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες, διαφθορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνέντευξη Λ. Φουντούλη – 5 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.