Ελένη Ζαρούλια στο CenterTV: Κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού της βουλής από το μνημονιακό τόξο! Παράνομος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια μίλησε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Center TV Μακεδονίας Θράκης όπου σχολίασε το επεισόδιο στην βουλή που προκάλεσε ο Δένδιας.

Η βουλευτής Β’ Αθηνών αρχικά υπενθύμισε πως τα κόμματα του μνημονιακού τόξου δεν καταδικάζουν τις επιθέσεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και σημείωσε πως την ευθύνη για το επεισόδιο στην βουλή έχει ο Δένδιας και η προκλητική συμπεριφορά του.

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στα ΜΜΕ για «πρωτοφανές περιστατικό» τόνισε πως έχει ξαναγίνει κατά το παρελθόν επεισόδιο μεταξύ βουλευτών του Πασόκ και ΚΚΕ, αλλά δεν είχε πάρει διαστάσεις, απλά είχε γίνει μια μικρή διακοπή της συνεδρίασης.

Παράλληλα, η Ελένη Ζαρούλια κατήγγειλε την παράνομη απόφαση του μνημονιακού τόξου να αποκλείσει την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση του 4ου Μνημονίου.

Από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή και λέει την αλήθεια, έχουν καταλύσει την δημοκρατία, παραβιάζουν συνεχώς τον κανονισμό και δεν σέβονται την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-sto-centertv-katafwrh-parabiash-tou-kanonismou-ths-boulhs-ap#ixzz4hLsYM5aC

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s