Εθνικιστές εργαζόμενοι ΔΕΗ ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Εθνικιστές εργαζόμενοι ΔΕΗ ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ως πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΗ Σύρου – Τήνου – Μυκόνου, αντιπρόσωπος αυτών στο εργατικό κέντρο Κυκλάδων και ως εκπρόσωπος συνδικαλιστής της Χρυσής Αυγής στο νησί μας έδωσα το παρόν στο γενικό κάλεσμα του εργατικού κέντρου Κυκλάδων για την απεργία της 17/5 για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα που μας ακολουθούν και για τα νέα που μας έρχονται.

Άνεργοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι αυτού του τόπου. Ως γνωστόν το έθνος μας βρίσκεται σε ομηρία ετών που ακολουθείται από μια στρατιά εισβολέων άλλων εθνών. Εθνών που καμιά σχέση δεν έχουν με την εργασιακή νοοτροπία μας.

Μειώνοντας κατακόρυφα τις αποδοχές και υπονομεύοντας  την εργασιακή σχέση μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη, ενισχύουν την μαύρη εργασία και τα ελαστικά ωράρια. Αποτέλεσμα όλων αυτών η καταστροφή κάθε παραγωγικής δραστηριότητας και η ραγδαία αύξηση της ανεργίας.

Άρα για ποια εργασιακή σχέση ομιλούμε; Για ποια κεκτημένα δικαιώματα; Για ποια εργασιακή ειρήνη; Για ποια εργασία δική σου και των παιδιών σου;

Τίποτα πια δεν μας ανήκει! Ούτε ο ίδιος μας ο εαυτός… Και όλα αυτά γιατί οι μνημονιακοί τα παρέδωσαν όλα στα πόδια των τοκογλύφων. Ακόμα και την αναπνοή των παιδιών μας.

Έως εδώ. Αντέδρασε. Πες φτάνει πια!

Δώσε δύναμη με την ψήφο σου στους Εθνικιστές συνδικαλιστές και στα Εθνικιστικά σωματεία.

Καπέλας Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-tou-proedrou-ergazomenwn-deh-nhswn-surou-thnou-mukonou-kai-ekpro#ixzz4hR6bukjt

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s