Ομολογία Κοτζιά: 2 δισ. ευρώ το κόστος της λαθρομετανάστευσης – Περισσότερα από τις περικοπές των συντάξεων!

Ομολογία Κοτζιά: 2 δισ. ευρώ το κόστος της λαθρομετανάστευσης - Περισσότερα από τις περικοπές των συντάξεων!

Μια -έμμεση- κυνική ομολογία για τον λόγο του άγριου τσεκουρώματος των συντάξεων, έκανε το «πατριωτάκι» ο Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung.

Απαντώντας, λοιπόν, στην ερώτηση: «Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;», έδωσε την εξής απάντηση:

«Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη.

Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα».

Προφανώς, εννοεί ότι για να καλυφθούν αυτά τα 2 δισ. ευρώ που λείπουν από το ταμείο, πέφτει το τσεκούρι στις συντάξεις του κοσμάκη! Πληρώστε κορόιδα τον «ανθρωπισμό» της αριστεράς – και του Καμμένου!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-kotzia-to-kostos-ths-lathrometanasteushs-einai-2-dis.-eurw#ixzz4hQlSwut0

Advertisements

Comments Off on Ομολογία Κοτζιά: 2 δισ. ευρώ το κόστος της λαθρομετανάστευσης – Περισσότερα από τις περικοπές των συντάξεων!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.